Saturday , October 1 2022

TÂRG DE OBIECTE HANDMADE ȘI ATELIERE DE CREAȚIE PENTRU COPII, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Cei care își vor petrece sfârșitul de săptămână la Iulius Mall Suceava se vor bucura de promoții la cumpărături, care ajung până la 80%, dar și de evenimente apreciate de public: Târg Handmade și ateliere de creație pentru prichindei.

 De vineri până duminică, în perioada 18 – 20 ianuarie 2019, parterul Iulius Mall va fi locul de întâlnire al artizanilor locali. Piese realizate cu iscusință și creativitate vor fi prezentate celor care apreciază unicitatea obiectelor lucrate manual, indiferent dacă le aleg pentru a oferi un plus de personalitate garderobei, pentru a accesoriza o ținută sau pentru a înfrumuseța un loc special din locuință. Printre propunerile Târgului Handmade se numărăpodoabe felurite, din pietre prețioase și semiprețioase, dar și realizate cu ajutorul unor materiale și tehnici aparte, pentru a fi cât mai originale. La standuri se vor găsi și accesorii de păr, piese vestimentare pentru cei mici și cei mari, casete de bijuterii sculptate și pictate manual, papioane colorate, ceasuri inedite, tablouri și multe alte decorațiuni, dar și cosmetice naturale.

Sâmbătă, cei mici se pot bucura de o activitate educativă și amuzantă. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, năzdrăvanii curioși vor putea participa la atelierele de creație, susținute de Creativ & Deco. Alături de specialiști, prichindeii vor realiza tablouri din plastilină 5D.Materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, iar ștrengarii își pot lua creațiile decorative acasă. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

În continuare, clienții Iulius Mall se pot bucura de sezonul reducerilor de iarnă. Magazinele se întrec în promoții, care ajung și până la 80%, la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice și multe altele.

Vezi si

Iulius Mall Suceava te invită la TEDxAreni să pornești „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alte persoane publice

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a …