Saturday , January 28 2023

Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului Național Stefan cel Mare”

Miercuri, 21 decembrie 2016, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură va avea loc cea de-a X-a ediție a spectacolului de caritate „Nu deranjați!”. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru sprijinirea unor elevi de la CN „Stefan cel Mare” din Suceava

Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Național „Stefan cel Mare” din Suceava organizează miercuri, 21 decembrie 2016, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, cea de a X-a ediție a spectacolului de caritate intitulat în acest an „Nu deranjați!”. Acest eveniment caritabil are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea unor elevi de la CN „Stefan cel Mare” din Suceava.

„Tradiția acestui spectacol a început în urmă cu 10 ani de zile, când în vacanța de iarnă, o elevă a suferit un accident feroviar și avea nevoie de ajutor financiar pentru a putea fi tratată medical corespunzător. Elevii din liceu s-au gândit să organizeze un spectacol caritabil, banii strânși ajungând la eleva respectivă”, a declarat directorul Colegiului Național „Stefan cel Mare”, Dan Popescu.

Continuând tradiția și animați de dorința de a dărui, elevii CN „Stefan cel Mare” Suceava și-au unit forțele și creativitatea pentru a oferi și în acest an publicului o frumoasă poveste de iarnă, în care sunt îmbinate armonios muzica, teatrul și dansul.

Cu ocazia acestui eveniment va fi organizată și o tombolă aniversară prin care sunt oferite participanților mai multe surprize, marele premiu constând într-un bilet la Festivalul de Muzică „Electric Castle”. (C.R.)

 

Vezi si

Atelierul „Cetăți, domni și domnițe – perioada medievală în miniatură”, pe tot parcursul anului școlar

Muzeul Național al Bucovinei continuă lista de activități dedicate copiilor, prin organizarea și în acest …