Friday , December 2 2022

Shopping-ul între bucurie și nevoie

Alegerea ținutei nu a fost niciodată o activitate ușoară pentru o femeie, însă, pentru orice bărbat lucrurile au fost mereu mai simple. Pe vremuri nu se punea mare accent pe aspect, însă, cu timpul lucrurile s-au schimbat. Treptat, au apărut numeroase site-uri specializate care au inclus în ofertele lor o gamă variată de produse dedicate bărbaților. De asemenea, s-a dovedit că este o ocupație relaxantă, care îmbină utilul cu plăcutul. Mai jos, am detaliat câteva idei care ți-ar putea fi de ajutor dacă ești în căutare de piese noi pentru garderoba ta.

Se spune că frigul te ia de la picioare, așa că nu ezita să intri pe site-ul Fashion Days pentru a-ți comanda perechea potrivită de încălțăminte. Ca să nu acționezi sub impulsul cumpărăturilor și să te trezești că îți iei lucruri de care nu ai nevoie, aruncă o privire în garderoba ta înainte, pentru a avea cu ce să le asortezi. Spre exemplu, dacă obișnuiești să te îmbraci la costum sau smart-casual, atunci cele din piele naturala sau piele întoarsă ar fi mai potrivite cât timp vremea este încă plăcută și nu plouă. Sunt ușor de îmbinat și de obicei au sistem de închidere cu șiret sau fermoar, care, cu siguranță, nu îți vor da bătaie de cap. În cazul în care poți opta pentru un outfit mai relaxat, atunci ghetele cu profil înalt sau mediu abia așteaptă să le descoperi. Nu au fost uitați nici iubitorii de drumeții, care se pot înnoi cu modelele nou apărute. Acestea au diferite tehnologii care nu lasă apa să pătrundă, piciorul să transpire sau să alunece. Încearcă să îți achiziționezi două perechi din categoria aleasă pentru putea să le porți prin rotație și pentru a te bucura cât mai mult de ele.

Adaugă în coșul tău și îmbrăcăminte cu care să îți completezi ținuta. Fie că este o cămașă, pulover sau un model nou de trening de barbati, verifică materialul din care sunt confecționate pentru a se simți plăcut pe piele și a nu-ți provoca iritații. Cele din bumbac sau amestec sunt cele mai accesibile și totodată cel mai des întâlnite. Alegeți o mărime care să fie în concordanță cu greutatea și înălțimea ta. Astfel, nu vor fi nici prea largi, dar nici prea strâmte sau mulate. Nu te panica în situația în care ceea ce ți-ai luat nu este pe gustul tău, deoarece există politica de retur. Citește condițiile pentru a fi totul clar și apoi completează formularul din contul de client. Expediază achizițiile pe care nu vrei să le păstrezi exact așa cum le-ai primit. Reține că ele trebuie să aibă eticheta, să nu fie purtate sau deteriorate pentru a-ți putea primi banii înapoi pe ele.

Vezi si

Luni, dublă lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” invită publicul iubitor de carte, luni, 5 decembrie, de la …