Wednesday , October 5 2022

Se va lupta Nate Diaz cu Poirier, Jake Paul sau McGregor în 2022?

Cu toată lumea vorbind despre o potențială luptă între Nate Diaz și cea mai recentă senzație a UFC Khamzat Chimaev, se pare că luptătorul stabilit în Stockton are altceva în minte. Diaz a scris pe Twitter pentru a-l sugera pe Khamzat Chimaev ca potențial următorul adversar pentru Conor McGregor, care a fost marginalizat din cauza unei accidentări de picior oribile care a avut loc în cadrul UFC 264.

Rivalitatea dintre Nate Diaz și Conor McGregor este evidentă pentru lumea artelor ma

rțiale mixte, deci este inutil să spunem că remarca lui Diaz a fost surprinzătoare în vreun fel. Jake Paul și fratele său Logan au aterizat, de asemenea, pe radarul lui Diaz, apelând la popularul star UFC pentru o luptă în interiorul unui ring de box.

Oricare ar fi rezultatul acestor zvonuri și remărci, veți putea să pariați pe favoritul luptei folosind un site de pariuri online si căutând meciuri azi, chiar din comfortul casei dumneavoastră.

Vom avea parte de o trilogie de meciuri între McGregor și Diaz?

Cu multă lume sperând că acest lucru va deveni realitate, Dana White, președintele UFC, a comentat de curând asupra faptului că trilogia este de fapt un lucru foarte posibil și că se va întâmpla oricând vor decide cei doi.

Acesta ar fi un moment foarte bun pentru o trilogie între cei doi, având în vedere că ambii luptători se întorc după o serie de înfrângeri, totuși șansele ca acest lucru să devină realitate sunt destul de mici comparativ cu un meci între Poirier și Diaz. Unii fani și pariori ar fi putut uita că Diaz și Poirier ar fi trebuit să se lupte între ei în 2018. Cei doi au fost programați să concureze unul împotriva celuilalt la UFC 230, dar Poirier a suferit o accidentare și meciul a fost abandonat.

După pierderea lui Poirier cu Oliveira, Dustin a declarat că nu este sigur ce va face în continuare. Niciodată ratând o oportunitate, în special pe social media, Diaz a aruncat un tweet în care îl jignea pe Poirier și îl chema la meci atunci ori niciodată. Poirier a răspuns imediat că este all in, dar după încă câteva remărci promisiunile s-au stins. Dustin a insinuat că Diaz este cel care se îndepărtează de această oportunitate. Încă o dată, se pare că meciul între Diaz și Poirier este o idee mai mult fantezistă decât realistă.

Ar putea Diaz să lupte împotriva lui Jake sau Logan Pau?

Nate Diaz s-a distanțat de un posibil meci de box cu Jake Paul, numindu-se un “luptător adevărat”. Youtuber-ul devenit boxeor și fratele său Logan au reușit să aibă niște lupte profitabile cu persoane cunoscute și vedete cum ar fi Floyd Mayweather. După ce Jake Paul a câștigat prin knockout în remeciul său cu fostul campion UFC Tyron Woodley, el a făcut niște comentarii răutăcioase la adresa lui Jorge Masvidal și Nate Diaz. Diaz a atins de asemenea prima pagină pentru ticăloșia pe care a făcut-o în multime la evenimentul Paul vs Woodley, prefăcându-se că aruncă un pumn împotriva unui luptator MMA care ținea o tavă plină de bere pe care acesta a aruncat-o în aer în timp ce s-a grăbit să se protejeze.

Cu câteva săptămâni în urmă, posibilitatea unei lupte Diaz vs. Paul ar fi putut deveni o realitate. Cu toate acestea, UFC a ajuns la un acord cu Diaz pe o prelungire a contractului și este puțin probabil să-l lase pe Nate sau pe orice alt atlet semnat să lupte cu Paul într-un ring de box. Deci, acest Diaz vs. Paul matchmaking nu este nimic mai mult decât un vis momentan.

Ne vom întoarce la posibilitatea unui Chimaev vs Diaz?

În noiembrie, extrem de talentatul Khamzat Chimaev a făcut o remarcă la adresa lui Nate Diaz în urma UFC 267 și a vrut să vadă “Cine este gangsterul adevărat.” Deși Dana White a declarant că vrea să aranjeze lupta între cei doi cât mai repede, Nate Diaz l-a numit pe Chimaev un începător și a numit posibilitatea meciului dintre ei doi ca fiind un disrespect la adresa palmaresului său. Chimaev are în palmares 10 victorii și 0 înfrângeri, 4 victorii fiind în octagon. Diaz are la active 20 de victorii și 13 înfrângeri, iar în UFC un palmares de 15-11.

Pe cât de interesant ar fi acest matchup, nu există nici un fel prin care Diaz va accepta atât timp cât el încearcă să obțină lupte împotriva celor din Top 10. Și, oricât ar dori White această matchup, șansele să se întâmple sunt mici  oricând în anul următor.

Concluzie

Acum că Diaz a avut contractul extins cu UFC, el este gata pentru o revenire mare în octagon la începutul anului 2022. Din păcate, nu există nici o înțelegere semnată cu privire la cine va fi următorul său adversar. Asta ne lasă să ghicim dacă Diaz va concura sau nu cu unul dintre aceste nume mari, cum ar fi Chimaev, McGregor sau Poirier. Faptele indică faptul că niciunul dintre aceste nume nu se vor lupta în 2022 cu Diaz. Trilogia cu McGregor ar putea avea loc, poate, după ce amandoi luptătorii ar avea un câștig la activ în anul acesta. Lupta cu Poirier ar putea avea loc dar ar însemna ca Poirier să puna niște kilograme în plus și să se întâlnească pe la 77 de kilograme. Diaz l-a refuzat deja pe Chimaev iar meciul de box împotriva lui Jake Paul nu va fi permis de UFC. Deci, asta ne lasă pe noi să așteptăm un posibil meci împotriva unuia dintre Tony Ferguson și Vicente Luque, lucru care ar face mai mult sens.

Vezi si

VERDE COMESTIBIL, o nouă temă de educație muzeală, în luna octombrie, la Muzeul de Științele Naturii

În perioada 19 – 21 octombrie 2022, specialiștii Muzeului Național al Bucovinei, din cadrul Muzeului …