Monday , June 14 2021

RESTAURANTELE DIN FOODCOURT ȘI CAFENELELE DIN IULIUS MALL SUCEAVA TE AȘTEAPTĂ CU DELICII ÎN INTERIOR ȘI PE TERASĂ

Tu de ce ai poftă astăzi? Vrei să te bucuri de o băutură rafinată în cafeneaua preferată sau să iei un prânz gustos la foodcourt? Poți din nou să-ți potolești pofta pe loc, pentru că bunătățile acestor locații pot fi savurate, iarăși, și în interior. Capacitatea este redusă la 30% din mese, pentru siguranța ta, dar meniurile sunt 100% delicioase!

Dacă pofta de mâncare italiană, americană, mexicană, chinezească, englezească sau tradițională te aduce în foodcourt-ul din Iulius Mall Suceava, te vei putea bucura de preparate savuroase și în interior, unde locurile sunt reduse la 30% din capacitate. Poți alege să iei masa și în lumina blândă de toamnă de pe terasă, care funcționează la capacitate maximă. Totul este pentru siguranța ta, așa că atât în interior, cât și pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Cu delicii, atmosferă vibrantă și aceeași atenție pentru respectarea măsurilor de siguranță te întâmpină și cafenelele din Iulius Mall Suceava. Și în cazul lor capacitatea s-a redus la 30%, iar sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Ce a rămas neschimbat sunt preparatele apetisante și servirea impecabilă.

Vino să îmbini experiențele gastronomice deosebite cu momentele de relaxare, la Iulius Mall Suceava!

Vezi si

Iulius Mall Suceava propune un weekend plin: Caravana Autodel Hyundai, ateliere de creație și un pop-up store cu produse handmade

Weekend-ul aduce în Iulius Mall Suceava surprize pentru toată familia. Dacă te gândești să îți …