Sunday , December 4 2022

PROGRAMUL DE SĂRBĂTORI LA IULIUS MALL SUCEAVA

PROGRAMUL DE SĂRBĂTORI LA IULIUS MALL SUCEAVA

Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de Sărbătorile Pascale pentru clienţii care vor să se bucure de cumpărături şi să se recreeze în îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber.

Vineri, 3 mai 2013, cei care încă mai caută cadouri pentru cei dragi, vor să se înnoiască cu ţinute în tendinţe sau să finalizeze lista de cumpărături pentru masa de Paşte pot vizita magazinele din Iulius Mall în intervalul orar 10.00 – 22.00. Sâmbătă, sucevenii pot veni la shopping între orele 10.00 – 18.00, iar duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis. Bucovinenii îşi pot petrece a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba de la brandurile din Iulius Mall, începând cu ora 12.00. De marţi, 7 mai, programul centrului comercial revine la cel obişnuit, 10.00 – 22.00.

Şi hypermarketul Auchan va funcţiona după un program aparte. Pe 3 mai, sucevenii îşi pot face cumpărăturile pentru masa de Paşte până la ora 23.00, iar pe 4 mai, hypermarketul este deschis până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, angajaţii Auchan au liber, însă pe 6 mai, clienţii îşi pot reface proviziile în intervalul orar 09.00 – 22.00.

Sucevenii care nu au reuşit să îşi amenajeze casa şi grădina aşa cum şi-au dorit de Paşte mai au posibilitatea să îşi cumpere materialele şi articolele necesare de la Bricostore şi sâmbătă, în intervalul orar 08.30 – 17.00. În prima şi a doua zi de Paşte, magazinul de bricolaj este închis.

Cei care vor să sărbătorească Paştele în oraş pot petrece clipe minunate alături de prieteni la Bowling Club Strikers. Destinaţia de distracţie este deschisă vineri, de la ora 10.00 până la ora 01.00, iar sâmbătă, de la ora 10.00 până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, Bowling Club Strikers este închis, însă luni, programul de funcţionare este 12.00 – 01.00.

Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe clienţii fideli să se bucure de cumpărături avantajoase în apropierea Sărbătorilor Pascale!
Programul Iulius Mall Suceava, Auchan, Bricostore şi Bowling Club Strikers de Paşte:

Vezi si

Luni, dublă lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” invită publicul iubitor de carte, luni, 5 decembrie, de la …