Saturday , January 28 2023

PLANIFICĂ-ȚI NUNTA DE VIS, ÎN ACEST WEEK-END, LA TÂRGUL DE LA IULIUS MALL: ROCHII SPECTACULOASE, BIJUTERII STRĂLUCITOARE ȘI O VARIETATE DE SERVICII

Te căsătorești în acest an? Te invităm să îți planifici cel mai important moment în cele mai mici detalii și să te bucuri de oferte cuceritoare, în week-end, la Târgul de Nunți Bucovina, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în colaborare cu Iulius Mall.  

Sunteți îndrăgostiți până peste cap și încă aveți de planificat o nuntă ca-n basme? Iulius Mall vă vine în ajutor cu un târg tematic complet, care să vă ofere toate soluțiile și serviciile de care aveți nevoie pentru marele eveniment. De joi până duminică inclusiv, în perioada 14 – 17 februarie 2019, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Târgului de Nunți Bucovina. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava și va beneficia de prezența a aproximativ 40 de branduri din domeniu.

Vei afla care sunt cele mai noi trenduri în organizarea nunților și vei putea analiza și accesa, într-un singur loc, o varietate de servicii pentru un eveniment reușit. Dacă visezi la rochia perfectă, la Târgul de Nunți Bucovina o vei și găsi. Vei admira și proba creații ale renumitelor case de modă, dar și ale atelierelor locale, care îți îndeplinesc orice dorință pentru a fi cu adevărat specială. De prințesă, tip sirenă, diafane, lungi sau scurte, albe sau în nuanțe pastel, rochiile de mireasă sunt disponibile într-o varietate de modele, care răspund celor mai exigente așteptări. Și pentru viitorii miri sunt propuneri diverse de fracuri și costume, pentru o apariție impecabilă. Expozanții se vor întrece în ținute clasice, moderne sau extravagante prin culori, imprimeuri și tipare, iar tu poți opta chiar și pentru costume la comandă.

Verighetele, simbolul căsătoriei, nu vor lipsi din oferta târgului. Poți alege piese în combinații cuceritoare, cu pietre prețioase sau design aparte. Tot aici, domnii care nu au oferit încă inelul de logodnă vor găsi modele care să le dea curaj.

Tot ce îți dorești pentru nunta la care visezi se găsește la Târgul de Nunți Bucovina. Invitații, aranjamente florale, decoruri și buchete de mireasă, coafuri și servicii de înfrumusețare, torturi, prăjituri, cosmetice, accesorii și încălțăminte, pentru toate vei avea opțiuni atractive. Nu vor lipsi serviciile foto-video, inclusiv cele de tip „photo booth”, pentru amintiri prețioase, și nici ofertele restaurantelor din oraș. Tot la eveniment poți închiria limuzine, mașini de epocă sau trăsuri trase de cai, poți accesa programe de focuri de artificii, dar și să îți faci planurile pentru destinația din luna de miere, la agențiile de turism prezente. În plus, veți putea participa și la o tombolă cu premii pentru o nuntă perfectă.

Vino la Târgul de Nunți Bucovina, în week-end, la Iulius Mall Suceava, să îți organizezi petrecerea de poveste!

Vezi si

Atelierul „Cetăți, domni și domnițe – perioada medievală în miniatură”, pe tot parcursul anului școlar

Muzeul Național al Bucovinei continuă lista de activități dedicate copiilor, prin organizarea și în acest …