Tuesday , November 28 2023

Mihnea Măruță va conferenția la USV pe tema identității virtuale

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” găzduiește, luni, 20 noiembrie a.c., conferința ”Identitatea virtuală și efectele sale reale”. Invitatul evenimentului este Mihnea Măruță, autorul cărții ”Identitatea virtuală. Cum și de ce ne transformă rețelele de socializare”, aflată în topul vânzărilor de cărți apărute la Editura Humanitas și apreciată deja de critici. Conferința va avea loc în amfiteatrul A115, începând cu ora 10.00. Intrarea este liberă.

Mihnea Măruță a lucrat în presă mai bine de 20 de ani – timp în care a fost, printre altele, redactor-șef al ziarelor ”Cotidianul” (2007-2008) și ”Adevărul” (2012). A condus, de asemenea, săptămânalul ”Clujeanul”, cotidianul ”Ziarul clujeanului”, precum și publicațiile online Oradecluj.ro și PressOne.ro. În prezent, predă cursul de filosofia comunicării la Departamentul de Jurnalism al Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj.

 

Vezi si

Acordarea Premiului Reprezentanței Suceava a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Iași, miercuri, la Biblioteca Bucovinei

Miercuri, 29 noiembrie, la Biblioteca Bucovinei ”I G Sbiera”, va avea loc acordarea Premiului Reprezentanței …