Saturday , March 25 2023

LEGO Speed Champions Cars. Ce vei învăța dacă vei construi

Merită să construiești mașini LEGO Speed Champion? Aceste seturi, de altfel mici, pot să nu pară cele mai atractive pentru cei care în mod tradițional sunt fani ai seturilor mari de LEGO. Însă dacă vrei să elimini această prejudecată, noi te vom ajuta să nu gnori aceste seturi mai mici doar din cauza dimensiunii și a numărului de piese.

De asemenea, construind una după alta mai multe seturi LEGO Speed Champion, vei învăța mai multe lucruri despre LEGO în sine, despre această serie și despre ceea ce are de oferit.

LEGO nu este scump

Poate că LEGO nu este cea mai ieftină dintre jucăriile de pe piață, dar oricine susține că sunt prea scumpe, este clar că nu și-a făcut temele sau nu a petrecut mai mult de două minute în magazinele LEGO. LEGO poate fi foarte accesibil și poate oferi un raport calitate-preț foarte bun.

LEGO Speed Champion sunt probabil unul dintre cele mai bune și mai accesibile seturi pentru dimensiunea lor. Fiecare mașină are aproximativ 250 de piese. Este o afacere destul de bună chiar și la prețurile oficiale. Fii cu ochii pe ele și ai putea să le obții chiar mai ieftin la comercianții cu amănuntul terți. Seturile mai mari, care conțin două mașini, sunt adesea reduse, ceea ce face ca fiecare mașină să coste mai puțin.

Nu există un mod mai bun de a construi mașini

Dacă ești o persoană care iubește seturile LEGO Technic masive, iar printre acestea se numără în primul rând supermașinile precum Porsche sau Lamborghini, a construi mașini LEGO Speed Champion este de fapt mai distractiv. Seturile LEGO Technic de mari dimensiuni pot deveni o experiență de construcție destul de obositoare din cauza dimensiunilor și a complexității tehnice. La final, obții o mașină care arată minunat, dar după 10 ore de construcție, ești mai fericit de finisare decât de rezultatul în sine.

LEGO Speed Champion răstoarnă această situație. Aceste mașini sunt destul de ușor de construit, sunt la fel de grozave pentru a fi expuse, iar atenția la detalii pentru fiecare design este de fapt destul de admirabilă. Ai nevoie de foarte puțin spațiu, deoarece sunt suficient de mici, și continui să fii concentrat pe grozavitatea construcției și pe tehnicile și piesele de construcție intrigante pe care le primești, în loc să te epuizezi treptat de experiența de construcție.

LEGO capătă viteză de evoluție

Dacă te-ai jucat cu LEGO de-a lungul timpului, poți vedea cu adevărat evoluția companiei și a designerilor săi. Amintindu-ne ce aveam în anii ’90, în comparație cu acele mașini, acestea sunt infinit mai avansate. Lucrul amuzant este că, în cea mai mare parte, acestea sunt încă realizate cu cărămizi destul de standard. Sigur, există o varietate mai mare a acestora, dar foarte puține piese așa-zis „exotice” în aceste seturi. Aproximativ 50-60% din piese se repetă în toate mașinile, cu excepția poate a unei culori diferite.

Cei care își doresc să revină la epoca LEGO clasică ar trebui să se uite cu adevărat la aceste seturi. În afară de autocolante, acestea sunt probabil seturile care conțin cele mai puține piese „specializate” pe care nostalgicii LEGO le urăsc atât de mult.

Privind în urmă la seturile din anii ’80 și ’90, acelea se simt acum aproape jenante, știind că LEGO ar fi putut face aceste lucruri tot timpul.

Tehnici de construcție foarte inteligente

Seturile LEGO Speed Champions, pe lângă faptul că sunt foarte frumoase de privit, te vor învăța de fapt nenumărate tehnici interesante pe care le poți folosi mai departe.

Inutil să mai spunem că construirea acestor seturi cu acuratețea pe care designerul a intenționat-o se poate face doar cu tehnici de construcție și utilizarea inteligentă a pieselor înclinate.

O oră de construcție este tot ce ai nevoie

Pentru unii dintre noi, construirea de seturi LEGO nu este doar un hobby, ci și un act de relaxare. Vrem să păstrăm în viață copilul din noi și vrem să găsim scuze pentru a ne îndepărta de cotidian sau de stres. Bineînțeles, nu este întotdeauna o sarcină ușoară.

Seturile LEGO Speed Champion permit acest lucru mai bine decât majoritatea celorlalte seturi LEGO existente. Tot ce ai nevoie este o oră, poate chiar mai puțin. Deschizi cutia, pungile, răsfoiești paginile manualului de instrucțiuni și, în curând, ai în mâini o creație terminată, una pe care ești fericit să o expui, dar la fel de fericit să o dezmembrezi și să îi amesteci bucățile cu toate celelalte LEGO-uri ale tale.

În concluzie, în decurs de o oră sau mai puțin, ai scăpat de stres, ai avut satisfacția aproape instantanee de a vedea un set finit care arată minunat și ai încheiat ziua sau săptămâna într-o notă pozitivă.

Devine o dependență

Datorită accesibilității lor, seturile LEGO Speed Champion sunt ușor de cumpărat și nu te gândești de două ori la cost. Asta înseamnă însă și că vei cumpăra mai multe decât te-ai gândit inițial că vei cumpăra.

Să construiești doar una sau două mașini Speed Champions este suficient pentru a te prinde. Pentru că sunt destul de ușor de construit, dar suficient de intrigante pentru a nu deveni o experiență plictisitoare, aceste seturi te vor face să vrei să cumperi mai multe dintre ele.

Vezi si

Primăvara începe cu delicii la Festivalul Mediteraneean de la Iulius Mall. Vino să le savurezi!

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți …