Saturday , February 4 2023

IULIUS MALL SUCEAVA TE INVITĂ SĂ SIMȚI MAGIA CRĂCIUNULUI: CONCERT AL FILARMONICII, DECOR DE POVESTE ȘI MII DE PREMII

Pentru că sărbătorile se apropie cu pași repezi, Iulius Mall Suceava lansează clienților săi invitația de a simți magia Crăciunului. Sâmbătă, sucevenii și nu numai vor fi încântați cu un concert special susținut de Filarmonica de Stat Botoșani. În plus, cei mici și cei mari se pot bucura de un decor desprins din basme, iar cumpărăturile se transformă în premii.

 Iulius Mall Suceava 05

Iulius Mall Suceava continuă seria surprizelor oferite clienților, de sărbători, cu un cadou muzical. Sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 19.00, la etajul Iulius Mall vor răsuna cele mai frumoase melodii de iarnă, interpretate de artiştii Filarmonicii de Stat Botoșani. Concertul extraordinar „Simte Magia Crăciunului” va reprezenta o nouă întâlnire a publicului cu minunata lume a muzicii. De această dată, cei prezenți vor asculta un repertoriu compus din cântece de sezon îndrăgite. Orchestra Filarmonicii va fi dirijată de maestrul Tiberiu Oprea, iar invitată specială va fi soprana Mediana Vlad, solistă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din București. Alături de ea, pe scenă, vor fi trompetistul Mirel Manea, precum și Ioana Ignat, finalistă în ediția din acest an a emisiunii „Vocea României”, Mădălina Omania și Virgil Prispian.

Iulius Mall Suceava 03

Același îndemn, de a simți magia Crăciunului, este propunerea Iulius Mall Suceava și pentru campania de iarnă. Până pe 23 decembrie, cei care cumpără în valoarea de minimum 100 de lei și vin la Centrul Info cu bonurile se pot înscrie în tombola specială. În fiecare zi, primii 238 de participanți vor fi răsplătiți cu daruri instant: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Salon AdriaStyle sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoși și delicioși, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată și băuturi răcoritoare. Zilnic, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei camere foto video 360˚. În plus, la extragerile săptămânale vor fi anunțați marii câștigători, care primesc câte un iPhone 7 și un smartwach Apple. Primul norocos a fost aflat pe 11 decembrie, iar următoarele extrageri sunt pe 18 și 23 decembrie.

Iulius Mall Suceava 02

În luna decembrie, în Iulius Mall Suceava va fi recreată atmosfera desprinsă din paginile cărților cu basme. La intrarea principală în mall, clienții vor putea admira un brad impozant, împodobit cu fundițe aurii. La baza acestuia sunt deschise patru cărți, unde cei dornici vor redescoperi farmecul poveștilor și al colindelor. În plus, cei mici îl vor putea admira pe Moş Crăciun, cu o înălţime de 7 metri.  Periplul prin magazine le descoperă clienților o ploaie de luminițe strălucitoare și nenumărate decorațiuni suspendate, iar oameni de zăpadă amuzanți, spiriduși şi zâne îi vor întâmpina în diferite zone ale mall-ului. Tabloul feeric este completat cu brazi împodobiţi, scenete tematice şi multe alte elemente specifice Crăciunului.

Vezi si

LEGO Speed Champions Cars. Ce vei învăța dacă vei construi

Merită să construiești mașini LEGO Speed Champion? Aceste seturi, de altfel mici, pot să nu …