Wednesday , February 8 2023

Iată care sunt cele mai populare blendere verticale

Blenderul este un aparat electrocasnic folosit pentru tocare și emulsionare, care devine indispensabil  în bucătarie când vrem să preparăm piureuri și  diferite  amestecuri din fructe sau legume. Există pe piață o diversitate de modele și cel mai ușor este să le categorisim în blendere fixe, care se folosesc așezate pe o suprafață dreaptă și blendere de mână sau verticale. Dacă nu ești încă fericitul posesor al unui astfel de electocasnic, dar te gândești  să îți cumperi, iată câteva dintre cele mai populare produse din care poți alege. Pentru o bucătărie mică și nu numai, cea mai potrivită opțiune este un aparat mic, cum este blenderul  vertical, cu multiple întrebuințări, ușor de utilizat și de curățat, care ocupă puțin spațiu de depozitare.

Blenderul Albatros Fitness Mix este preferat dintre acele blendere de dimensiuni mici, ce pot fi utilizate și cu o singură mână, fiind dotat cu un manșon pentru o prindere sigură. Are greutatea de 1,2kg, înălțimea de 33cm, 10cm lățime și o capacitate de 570ml care este suficientă pentru prepararea micului dejun sănătos sau a piureurilor și sosurilor dorite. Bolul este confecționat din tritan, un tip de plastic revoluționar care este foarte rezistent, ușor, reciclabil, rezistent la temperaturi scăzute sau ridicate și permite curățarea eficientă. Lamele sunt din inox, foarte rezistente, așa că poți utiliza acest blender la mărunțire,  zdrobirea gheții sau pentru râșnit, deoarece are ca accesoriu o râșniță. Avantajul este că vine însoțit de un capac cu prindere de siguranță pentru pahar, care încape în suportul auto, așa că îl poți lua cu tine, după ce ai preparat amestecul nutritiv preferat. Prețul este cel care îl face atât de dorit, deoarece este mai mult decât decent pentru calitatea pe care o oferă.

Blender de mână profesional 4 în 1, Cana, HB7700V, produs de Hausberg, poate fi o soluție pentru tine, dacă îți dorești un set de calitate, cu mai multe accesorii și funcții, la un preț rezonabil. Are 39cm înălțime, 17cm lățime și 1,407kg greutate și vine împreună cu o cană gradată de 700ml, un tocător cu un bol de plastic cu o capacitate de 500ml și un tel. Îl poți folosi pentru blenduit, tocat, amestecat sau zdrobit gheață, deoarece are un motor puternic de 1000W. Lamele sunt din oțel inoxidabil durabil și are două trepte de viteză plus varianta impuls. Este ușor de montat și de curățat, deoarece are componenete demontabile și versatilitatea lui îl face unul dintre cele mai preferate blendere .

Blenderul submersibil Vitek VT-3412 este variata ieftină a unui electrocasnic pe care trebuie să îl ai în bucătărie, dacă vrei un ajutor de neprețuit. Este mic și puternic, având 24/12cm, 1,05kg și 800W putere. Acționarea se face mecanic și are două trepte de viteză. Pachetul cuprinde un blender, un mărunțitor alcătuit dintr-un bol de plastic de 500ml și cuțit de tocat, un tel pentru amestecare și un pahar gradat de 700ml. Beneficiezi și de funcția Turbo dacă alegi acest model, care scurtează timpul de realizare a diverselor preparate pe care dorești să le obții.

Blender de mână Bosch CleaverMixx, MSM2650B. Firma Bosch este renumită pentru produsele electrocasnice de calitate pe care le produce. Blenderul vertical prezentat nu face excepție, așa că poți alege cu nădejde un produs al acestei mărci. Cu o greutate de 1,3kg și dimensiuni de 39/17cm, acest blender este dotat cu un motor economic de 600W putere, dar își face treaba cu maximă eficiciență.  Tehnologia Quattro Blade, adică un cuțit cu 4 lame din oțel inoxidabil, îți asigură rezultate perfecte de pasare fără a te stropi, datorită opțiunii Antisplash. Manevrarea este facilă deoarece are un singur buton acționat mecanic, care asigură o viteză constantă de amestecare. Vine însoțit de un aparat de mărunțit cu o capacitate de 700 ml, un tel ideal pentru bătut frișcă sau amestec pentru prăjituri și un pahar gradat cu capac. Practic și eficient, ușor de curățat este perfect pentru bucătăria ta dintre multe tipuri de blendere.

 

Vezi si

“Pe urmele Domnișorului Țîprian”. CIPRIAN PORUMBESCU – 170 de ani de la naștere. Proiect educațional-concurs lansat de Muzeul Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei marchează Anul CIPRIAN PORUMBESCU printr-o serie de programe culturale dedicate marelui …