Friday , December 9 2022

Iată care sunt avantajele de a avea un laptop ASUS cu ecran OLED

Fiind o opțiune incredibilă pentru a te bucura de filme, seriale și jocuri video pe ecrane de mari dimensiuni, ASUS mizează pe OLED pentru laptopurile sale (Asus VivoBook, Asus ZenBook etc) și iată care sunt avantajele sale.

Pentru cei care încă se mai îndoiesc de potențialul OLED, în cazul laptopurilor ASUS cu aceste ecrane, vă spunem că sunt nenumărate avantaje pe care le puteți avea în activitățile de zi cu zi, spre deosebire de ceea ce vă poate oferi un laptop cu un ecran LCD tradițional.

Laptopuri ASUS cu ecrane OLED pentru crearea de conținut

ASUS s-a gândit la creatorii de conținut și a surprins cu noi inovații în domeniul dispozitivelor electronice; extinzând această tehnologie extraordinară la cele mai populare linii de produse ale sale – ASUS Zenbook și ASUS Vivobook – și oferindu-ne oportunitatea de a avea laptopuri de ultimă generație, cu un design de excepție, echipate cu tehnologie OLED.

Culori ultra-precise

Sunteți un creator de conținut? Fie că sunteți un profesionist sau sunteți la început în lumea creației multimedia, un laptop OLED validat PANTONE vă asigură că culorile pe care le vedeți pe ecran sunt afișate exact la fel în creația finală.

Aveți grijă de vederea dumneavoastră

Știați că laptopurile ASUS cu ecrane OLED vă oferă o reducere cu 70% a luminii albastre dăunătoare? Lumina albastră provoacă disconfort vizual și perturbă calitatea somnului.

Cu toate acestea, laptopurile ASUS VivoBook și ASUS Zenbook OLED emit cu 70% mai puțină lumină albastră dăunătoare, sunt certificate de TÜV Rheinland și SGS și, cel mai important, spre deosebire de filtrele tradiționale de lumină albastră, modificarea spectrului nu compromite acuratețea culorilor.

Volum de culoare

Laptopurile ASUS OLED suportă 100% din gama de culori DCI-P3 la orice nivel de luminozitate, în timp ce panourile LCD standard reduc drastic gama de culori la niveluri scăzute de luminozitate.

La o luminozitate a griurilor de 16G, LCD-urile pot reproduce doar 11% din gama de culori DCI-P3, în timp ce laptopurile ASUS OLED mențin 100%.

Tonuri de negru vii

Laptopurile ASUS OLED reproduc tonurile de negru la perfecție! Un pixel OLED este alcătuit din trei subpixeli, fiecare cu iluminare proprie.

Ecranele Full HD (1920×1080) au 2.073.600 de pixeli, ceea ce înseamnă 6.220.800 de subpixeli, în comparație cu zecile de lumini de fundal LED pe care le au ecranele LCD Full HD.

Pentru a reproduce culoarea neagră pe un ecran OLED, pixelul este pur și simplu oprit. Acest lucru permite obținerea unor imagini extrem de clare și clare chiar și în cele mai întunecate scene – veți fi uimit de cât de multe detalii veți putea detecta în filmele dvs. preferate!

Timp de răspuns

Pentru un afișaj, timpul de răspuns este timpul necesar pentru a înlocui o culoare cu alta: cu cât este mai rapid, cu atât mai bine este reprodusă mișcarea.

Ecranele ASUS OLED au un timp de răspuns de 0,2 ms, cel mai rapid dintre toate notebook-urile și de 50 de ori mai rapid6 decât un LCD mediu pentru laptop.

Acest lucru asigură scene de acțiune mai fluide și mai rapide, un joc cu latență redusă și detalii subtile, cum ar fi derularea textului fără neclarități.

ASUS Zenbook Pro OLED – cu ScreenPad

Notebook-urile Asus Zenbook Pro OLED sunt probabil cele mai inovatoare și originale dispozitive de pe piață. Asus a “inventat” ecranul tactil secundar ScreenPad, cu care nu numai că extinde afișajul general, dar adaugă și funcții interesante.

Gama a fost dezvoltată în continuare cu concepte precum cadranul tactil integrat, care este combinat cu numeroase programe și funcții pentru selectarea și ajustarea valorilor și pozițiilor a numeroase scule.

La aceasta se adaugă utilizarea ecranelor OLED de înaltă performanță. Acest lucru face diferența în ceea ce privește culoarea și luminozitatea în comparație cu marea majoritate a laptopurilor și este deosebit de util pentru creatorii de conținut multimedia. Modelele mai mari de ASUS Zenbook OLED sunt dotate și cu un sistem de difuzoare Harman Kardon.

Vezi si

Recital de colinde în inima Sucevei, sâmbătă și duminică