Tuesday , June 18 2024

Frigiderele Side-by-side, o analiză a tuturor avantajelor lor

Dacă sunteți în căutarea unui frigider mare și chiar cu mai multe uși pentru a vă bucura de un spațiu mare de refrigerare, cea mai bună opțiune sunt frigiderele Side by Side. Acestea sunt cunoscute în mod obișnuit sub numele de frigidere americane. Acestea se caracterizează prin faptul că au două uși, deși este adevărat că modelele de frigidere americane și modelele Side by Side diferă în principal prin dimensiuni.

Avantajele frigiderelor Side by Side

Dimensiunile frigiderelor Side by Side sunt, de obicei, de aproximativ 180 cm înălțime, aproximativ 60 cm lățime în partea congelatorului și aproximativ 60 cm lățime în partea frigiderului. Deși trebuie remarcat faptul că atât măsurile frigiderelor americane, cât și cele ale frigiderelor Side by Side depind de modelele și mărcile în sine. Prin urmare, va fi pur și simplu necesar să verificați înainte de a opta pentru unul sau altul dintre modele.

– Capacitate de depozitare mai mare: aceste modele oferă mai mult spațiu de depozitare și conservare decât orice alt model de frigider. Acestea sunt modelele perfecte pentru gospodăriile cu mai multe persoane, deoarece permit depozitarea unui număr mare de alimente.

– O mai bună organizare: de obicei, acestea au un număr mare de rafturi și tăvi reglabile pe înălțime pentru o mai bună organizare. Acest lucru permite un acces mult mai rapid.

– Distribuitoare de apă și gheață: Modelele de frigidere Side by Side cu distribuitoare de apă și gheață oferă apă proaspătă sau gheață în orice moment. Există modele care necesită o conexiune la apă, iar altele au pur și simplu un rezervor care trebuie reumplut.

– Eficiență energetică ridicată: pentru a evita consumul ridicat de energie, trebuie să vă uitați la eticheta de eficiență energetică. Deoarece acest aparat trebuie să fie pornit tot timpul, este mai bine să optați pentru frigidere din clasele A, B sau C pentru a vă bucura de economii mai mari de energie.

– Controlul temperaturii pe zone: Multe modele au un control independent al temperaturii în diferitele zone ale frigiderului. Acest lucru vă permite să alegeți separat nivelul de climă în funcție de nevoile alimentelor pe care le puneți în frigider.

– Toate colțurile sunt iluminate: Aceste modele de frigidere au mai multe puncte de lumină în interior, astfel încât niciun spațiu nu rămâne întunecat. De asemenea, încorporează lumină LED, astfel încât consumul este mult mai mic.

Frigider Whirlpool – oferte

– Rafturile pot fi reglate: Nu ținem aproape niciodată cont de acest aspect, dar posibilitatea de a le putea repoziționa în funcție de nevoile noastre este un avantaj pe care alte frigidere nu îl au.

– Vizibilitate optimă: Arată ca un dulap cu două uși, fiecare dintre ele deschizându-se într-o singură direcție. În acest fel, atunci când îl deschideți, puteți vedea totul dintr-o privire.

– Design avangardist: Designul avangardist al acestor frigidere este un aspect care trebuie evidențiat, deoarece acestea conferă bucătăriilor o notă de distincție unică. Dacă obișnuiți să acordați atenție designului electrocasnicelor, vă recomandăm să aruncați o privire la modelele de frigidere side-by-side disponibile online, care, pe lângă faptul că se remarcă prin dimensiuni, se remarcă și prin aspectul modern.

– Sistem de refrigerare No Frost: Toate frigiderele side-by-side au sistemul de refrigerare No Frost, care este foarte util pentru a prelungi durata de depozitare a alimentelor, deoarece previne formarea de îngheț și umiditate, care favorizează proliferarea bacteriilor.

Un frigider side-by-side merită toți banii dacă doriți să aveți bucătăria ordonată și alimentele mereu la locul lor: legumele la locul lor, carnea și peștele la locul lor, produsele lactate la locul lor și produsele congelate care abia așteaptă să fie folosite.

De asemenea, merită dacă aveți nevoie de o dimensiune mare a alimentelor și de o temperatură care să permită cea mai bună conservare cu cel mai mic consum de energie electrică. Și, bineînțeles, dacă sunteți, de asemenea, în căutarea confortului și a designului.

Păstrarea alimentelor în condiții perfecte este esențială în zilele noastre. Un frigider side-by-side vă poate fi foarte util pentru a vă organiza mesele cu mult mai multă libertate și siguranță.

Vezi si

Locuințele verzi, soluția pentru eficiență energetică și confort sustenabil

În societatea modernă se vorbește tot mai mult despre locuințele verzi, care câștigă teren datorită …

error: