Tuesday , May 17 2022

Flash Deals începe la Iulius Mall Suceava! Fii printre primii 100 de clienți ai zilei și vei fi răsplătit! 

Un nou an, 2022, înseamnă noi evenimente și experiențe de care trebuie să te bucuri așa cum se cuvine, iar Iulius Mall Suceava este alături de tine, cu o super promoție. În perioada 21 ianuarie – 19 februarie 2022, are loc o campanie fulger, Flash Deals. Trebuie doar să fii printre primii 100 de participanți, iar premiul este garantat.

Weekendul acesta începe Flash Deals la Iulius Mall Suceava. De vineri, 21 ianuarie și până pe 19 februarie, ești premiat în cel mai elegant mod. Dar trebuie să fii rapid, deoarece vor fi răsplătiți primii 100 de clienți ai zilei. Fie că alegi să îți achiziționezi articole călduroase pentru sezonul de iarnă, cadouri pentru cei dragiproduse de make-up sau îi vei da un refresh garderobei tale, asigură-te că ai păstrat bonul din ziua cumpărăturilor și prezintă-l la Centrul Informațional pentru a-ți revendica premiul.

După o sesiune reușită de shopping, meriți puțină relaxare, într-o atmosferă liniștitoare. Profită de campania Flash Deals și vei primi un cadou surpriză. Dacă ai făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, din magazinele Iulius Mall Suceava, prezintă-te la Centrul Informațional și vei primi pe loc un cadou special cu textură delicată și intensă. Iar dacă îți dorești un premiu cu gust rafinat, în ediție limitată, ai nevoie de cumpărături în valoare de 200 de lei.

Vezi si

“Vrei să vezi Suceava de altădată. De la 1900 în prezent”. Proiect de educație muzeală marca Muzeul Național al Bucovinei

O modalitate inedită de cu­noaș­tere a istoriei orașului Suceava, de promovare și aducere în atenția …