Saturday , September 24 2022

Fabulinus, trupa de teatru a USV și a Casei de Cultură a Studenților Suceava, invită publicul sucevean la o nouă premieră

Spectacolul „LOVE ME TINDER”, de Kata Győrfi, în regia lui Cosmin Panaite, va avea prima reprezentație cu public vineri, 15 aprilie, la ora 19.00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt”, cu prezența dramaturgului în sală.

Textul spectacolului a fost scris de către Kata Győrfi, în anul 2017, în cadrul programului de dezvoltare a dramaturgiei contemporane românești „Drama 5 – rezidențe de creație”, ediția a II-a, organizat de Reactor de creație și experiment Cluj-Napoca.

Kata Győrfi (n. 1992, București) scrie și curatoriază evenimente culturale. Publică poezie în reviste de literatură maghiare din România și Ungaria încă din anul 2012. Primul său volum de poezii, intitulat „Te alszol mélyebben” (Tu dormi mai adânc), a apărut în anul 2019, la Editura Jelenkor (Budapesta). În prezent, lucrează la un al doilea volum de poezii și la o altă piesă de teatru, intitulată „Kondi”, care va avea premiera în septembrie 2022.

„LOVE ME TINDER” este un spectacol despre tineri și căutările lor, despre dragoste neîmpărtășită, despre vulnerabilitatea de a fi tu însuți în prezența unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Spectacolul vorbește cu multă candoare despre dificultățile noastre de a relaționa cu alți oameni, în contextul în care ne desfășurăm viețile tot mai mult în mediul online. Experiența folosirii unei aplicații de dating, precum Tinder, este diferită pentru fiecare persoană, în funcție de așteptări și căutări. Nevoia de a nu fi singur, nevoia de validare, nevoia de a interacționa cu alte persoane ia forme noi în epoca digitală. Ne lăsăm conduși doar de aparențe? Încercăm, în viețile noastre reale, să optimizăm algoritmii, precum în virtual?

Un spectacol simplu și sincer, cu muzică live interpretată de actori, în care veți putea urmări 4 noi studenți actori, cooptați în echipa Fabulinus după castingul organizat la finalul anului 2021.

Distribuția spectacolului: Irina Coștiug, Anna Dulgher, Irinel Rusu, Nicu Zamari, Luminița Andruh, Radu Andonie. Regia tehnică: Ilie Doroftei. Durata spectacolului: 1 oră. Prețul unui bilet este de 10 lei; prețul unui bilet pentru studenți, elevi și pensionari este de 5 lei.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri, între orele 9.00-17.oo, sau de la Auditorium „Joseph Schmidt”, de la ora 18.00, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.  Accesul publicului în sală se face începând cu ora 18.30. După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea. Pentru alte informații: 0752.092.606

Vezi si

Muzeul Național al Bucovinei organizează în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal expoziția “Ion Mândrescu, Sculptură”

Muzeul Național al Bucovinei în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal, organizează în perioada 23 septembrie …