Saturday , December 3 2022

Expoziție „Sf. Nicolae, Mister, Ficțiune și Adevăr”, la Muzeul de Istorie

afis sf.Nicolae 2017

Muzeul Bucovinei în colaborare cu Muzeul Național Liechtenstein organizează în perioada 6 decembrie 2017 – 26 ianuarie 2018  expoziția „Sf. Nicolae, Mister, Ficțiune și Adevăr” deschisă la Muzeul de Istorie.

Implementarea proiectului Să ne cunoaștem muzeele – schimb de experiență și bune practici finanțat din Fondul pentru Relații Bilaterale la nivel național Apelul III, Programul RO01 – Asistență Tehnică și Fondul Bilateral la Nivel Național – Măsura II: ARII PRIORITARE – Cooperare Culturală, fonduri ale Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European și ale Mecanismului Financiar Norvegian, 2009-2014, a dus la întărirea cooperării bilaterale între Muzeul Bucovinei și Muzeul Național Liechtenstein și la consolidarea relațiilor de colaborare între specialiștii acestora.

În prezentul proiect expozițional propus, Muzeul Bucovinei și Muzeul Național Liechtenstein au intenția de a continua parteneriatul și de a cola­bora pentru realizarea de activități expoziționale comune și de schimburi expoziționale cu piese reprezentative pentru colecțiile celor două muzee

Vezi si

Luni, dublă lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” invită publicul iubitor de carte, luni, 5 decembrie, de la …