Saturday , February 4 2023

EXPERIENȚELE DIN FOODCOURT SE MUTĂ PE TERASA ÎN AER LIBER, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Știi momentele acelea când îți este o foame de lup și crezi că nimic nu îți poate potoli pofta? Vino la Iulius Mall Suceava, alege din varietatea de restaurante din foodcourt, comandă la pachet meniul care ți se potrivește și savurează-l pe terasa exterioară!

Experiența culinară specială a restaurantelor din foodcourt se mută pe terasa Iulius Mall Suceava! Bucătarii te așteaptă în continuare cu cele mai gustoase preparate, care pot fi luate la pachet și savurate pe terasă. Locația în aer liber dispune de un spațiu generos, cu peste 30 de mese și 100 de locuri, unde poți să te bucuri de o pauză de masă cu variate opțiuni. Totodată, am creat pentru tine un spațiu cozy și natural, unde tu să uiți de grijile cotidiene și să te relaxezi.

Punem siguranța ta pe primul loc, de aceea măsurile de distanțare fizică și de protecție sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși de siguranță, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Delicatese precum pizza cu blat pufos și mozzarella perfect topită, paste cu sos ragu, noodles cu un gust memorabil, bunătăți grecești ispititoare, faimoasele delicii orientale și multe alte preparate aburinde te așteaptă să le descoperi! Iar dacă ești un fan al mâncărurilor light, încearcă salatele cu ingrediente 100% naturale sau supele cremă pregătite cu mirodenii din belșug.

Savurează preparatele care au cucerit lumea, la Iulius Mall Suceava!

Vezi si

LEGO Speed Champions Cars. Ce vei învăța dacă vei construi

Merită să construiești mașini LEGO Speed Champion? Aceste seturi, de altfel mici, pot să nu …