Tuesday , May 17 2022

Ediția XXVI a expoziției concurs de desene „Vis de copil în casa bunicilor”

Serviciul Etnografie din cadrul Muzeului Național al Bucovinei organizează la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc, cea de a XXVI – a ediție a expoziției concurs de desene „Vis de copil în casa bunicilor”.

Tema din acest an este „Povestea lemnului meșteșugit”.

Pot participa elevi cu vârste cuprinse între 7 – 16 ani, din toate școlile Municipiului Suceava cu desene pe tema concursului. Lucrările vor avea obligatoriu etichete (lipite dreapta față) și vor cuprinde: numele și prenumele elevului,  școala și clasa, numele și prenumele profesorului îndrumător. În zilele de miercuri și joi, între orele 10-16, cu programare în prealabil pentru clasele interesate, se vor desfășura, la MUZEUL ETNOGRAFIC HANUL DOMNESC, lecții muzeale pe tema concursului. Desenele vor fi predate la HANUL DOMNESC din str. C. Porumbescu nr 5, Suceava, până la data de 31 mai 2022.

Vernisajul și premierea lucrărilor vor avea loc, vineri, 3 iunie a.c. ora 12, tot la MUZEUL ETNOGRAFIC HANUL DOMNESC. Relații suplimentare se pot obține la tel. 0330401917.

 

Vezi si

“Vrei să vezi Suceava de altădată. De la 1900 în prezent”. Proiect de educație muzeală marca Muzeul Național al Bucovinei

O modalitate inedită de cu­noaș­tere a istoriei orașului Suceava, de promovare și aducere în atenția …