Thursday , August 5 2021

“Dor de viață, dor de cântec. De Rusalii în muzee” – serie de mini-spectacole organizate la Muzeul Satului și la Cetatea de Scaun, în intervalul 5-7 iunie

După mai bine de două luni de la suspen­darea activității cu publicul, Mu­zeul Național al Bucovinei  și Centrul Cultural “Bucovina” vă invită la o serie de mini- spectacole în cadrul proiectului intitulat “Dor de viață, dor de cântec. De Rusalii în muzee”. Spectacolele vor avea loc în paralel, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei, după următorul program:

5 – 7 iunie 2020: De la ora 13, la Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu” aduce în fața publicului sucevean, momente artistice folclorice susținute de interpreții: Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița, Leonard Raicu.

Tot cu începere la ora 13, în Curtea Interioara a Cetății, artiștii Diana Păstru, Johannes Onesciuc, Emil Lupu și Ionuț Țanța vor delecta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică și caffe-concert.

“Cele două instituții au luat toate măsurile sa­-nitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru pu­-blicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului”, se arată într-un comunicat transmis redacției. t

Vezi si

Experiențe fresh la Iulius Mall Suceava: zumba, street dance și delicatese mediteraneene

O combinație între elemente de aerobic și muzica ritmată, cursurile de zumba au prins foarte …