Friday , October 22 2021

Cum îți setezi și atingi obiectivele la jocurile de noroc

Ai auzit probabil de faptul că unii jucători își setează anumite obiective la jocurile de noroc. Totuși, mulți jucători nu fac acest lucru și mulți jucători pierd bani. Poate aceasta are legătură și cu faptul că aceștia nu au un obiectiv bine pus la punct. Poate că te gândești: normal că am un obiectiv, acela de a câștiga. Acesta este probabil obiectivul fiecărui jucător la cazino, astfel că nu poate fi numit neapărat un obiectiv. Pentru a îți putea îmbunătăți abilitățile la jocurile de noroc trebuie să dedici mai mult timp și să îți setezi cu grijă obiectivele. Un loc în care vei putea face acest lucru este Sportingbet casino România. Să observăm în continuare ce înseamnă a avea un scop bine definit și cum îl poți seta și atinge.

Ce înseamnă un scop bine stabilit

Jucătorii câștigători de la poker decid că vor să devină cei mai buni și aleg să facă tot ceea ce este necesar pentru a-și îndeplini scopul. La fel este și în cazul jucătorilor de Blackjack. Mulți jucători nu se gândesc la ceea ce fac ca la un scop sau un obiectiv, dar dacă înveți cum să setezi un obiectiv și ai un sistem prin care să îl atingi, vei observa că majoritatea jucătorilor câștigători folosesc aceleași metode chiar dacă își dau seama sau nu.

Un scop bine stabilit presupune să ai o anumită așteptare la final și să ai și un timp limită. Totuși, trebuie să îți setezi un timp rezonabil pentru a putea vedea progresul. Uite un exemplu de două scopuri:

∙        Vreau să devin un jucător câștigător de Poker

∙        Vreau să fac 10$ pe oră din PokerS în următoarele 12 luni

Primul scop sună a ceva ce orice jucător își dorește, în timp ce al doilea are un scop exact, cât și un timp limită de atingere. Un alt scop pe care îl poți seta este să faci profit de-a lungul unui an de cel puțin 1$. Dacă ești un jucător care pierde mai mult decât câștigă, acesta poate fi un punct bun de început. Totuși, setează și un plan de acțiune pentru a reuși, cât și un timp limită. În următoare secțiune îți voi prezenta cum să ai un sistem de stabilire al obiectivelor.

Sistemul de stabilire al obiectivelor

Mulți când vor să își stabilească un obiectiv cred că trebuie să inventezi ceva nou sau să vii cu o idee nemaiîntâlnită. Adevărul este că, nu trebuie să reinventezi roata. Există deja foarte multe sfaturi și soluții despre cum să stabilești un obiectiv, iar motivul pentru care îl vei găsi în mai multe locuri este că funcționează. Dacă ai în minte obiective mărețe, și sunt de părere că toate obiectivele ar trebui să fie așa, nu va fi ușor să le atingi. Totuși, dacă vei urma ghidul pe care ți-l voi prezența în continuare, vei fi tot mai aproape să îți atingi obiectivul în fiecare zi.

Primul aspect este decizia și mentalitatea. Atunci când alegi să visezi sau să îți dorești ceva, acel lucru nu se va întâmpla niciodată dacă tu nu începi să faci ceva în privința aceasta. Gândește-te ce vrei să obții și concentrează-te cu mintea asupra acelui lucru. Un mic progres în fiecare zi este mai bine decât nimic. Mulți jucători aleg să facă anumite decizii în momentul când s-au săturat de ceva anume, cum ar fi să piardă. Ai 3 variante în astfel de cazuri: să continui ceea ce faci deja și să ai aceleași rezultate, să te opreșți din a juca sau să găsești ce trebuie să schimbi pentru a schimba rezultatele. Majoritatea vor lua o mică pauză după care se vor întoarce la același lucru. Încearcă să schimbi ceva, altfel nu vei avea niciodată un rezultat diferit.

Al doilea pas este să îți setezi un singur obiectiv. Concentrează-te pentru început asupra unui singur obiectiv. Atunci când te lupți să atingi mai multe obiective în același timp, s-ar putea să nu reușeșți să îl atingi pe niciunul. Scrie pe o hârtie un prim obiectiv și setează un timp limită. Pentru început, nu te gândi la un obiectiv foarte mare, alege unul mic pe care îl poți atinge rapid, după care te poți concentra pe cele mai mărețe.

Al treilea pas este să îți faci un plan de acțiune. Ai obiectivul în minte și deja ți l-ai setat. Acum încearcă să te gândești invers: de la punctul în care ai atins obiectivul la punctul în care l-ai setat. Vezi ce l-a determinat pe un jucător bun să aibă succes. Poate că ai observat că acesta a citit anumite cărți de specialitate sau a învățat diferite strategii la joc. La început, fă-ți un plan pe fiecare lună: prima lună vei învăța tot ce poți despre un joc, a două lună vei pune în practică și tot așa. Încearcă să împărți sarcinile în așa fel încât să devină o obișnuință zilnică.

Singurul lucru care te împiedică acum să ai planul gata este acțiunea. Trebuie ca imediat să începi să acționezi și trebuie să fii consecvent. Alege să dedici în fiecare zi un anumit interval de timp pentru obiectivul tău. Poți începe cu doar 10-15 minute și pe urmă să mărești acet timp. Important este să începi imediat!

Acum că ai început să și acționezi va trebui să îți evaluezi progresul după un anumit timp. Să presupunem că a trecut o lună de când ai început să lucrezi la obiectivul tău. Vezi care au fost rezultatele și încearcă să găsești o modalitate de a o face și mai bine. Continuă să progresezi și mereu să îți verifici progresul din fiecare zi pentru a putea face ajustările necesare.

Concluzie

Pentru a putea atinge un obiectiv mai întâi trebuie să îl setezi, să ai un plan bun de acțiune, să treci la acțiune și să îți evaluezi periodic progresul. Cu un astfel de plan, rezultatul îți va fi aproape garantat. Tu ești singura persoană care va contribui la acest scop și nu ezita niciodată să începi. Este mai bine să începi mai târziu decât niciodată!

 

Vezi si

Expoziție – concurs de machete „Muzeul de Ştiințele Naturii în imaginația copiilor”

Muzeul Național al Bucovinei vă invită să vizitați expoziția – concurs de machete „Muzeul de …