Friday , February 3 2023

COPIII VOR AFLA PERIPEȚIILE LUI ALADDIN, ÎNTR-UN SPECTACOL DE TEATRU INTERACTIV, DUMINICĂ, LA IULIUS MALL SUCEAVA

 Pentru a se bucura din plin de zilele de vacanță, Iulius Mall Suceava le-a pregătit prichindeilor o surpriză de poveste. Duminică, cei mici vor avea prilejul de a se distra într-un spectacol de teatru sub forma unui joc, alături de personajele din povestea Aladdin. În week-end, la Iulius Mall se desfășoară și târgul de obiecte handmade.Spectacol de teatru „Aladdin”

Vacanța de vară este prilej de bucurie pentru copii, iar Iulius Mall Suceava le oferă un motiv în plus să se distreze copios. Și asta pentru că, duminică, pe 15 iulie 2018, de la ora 16.00, prichindeii sunt invitați la teatru. Spectacolul „Aladdin” este susținut de Teatru la Cinema din București și se desfășoară sub forma unui joc, în care sunt antrenați și micii spectatori. Pe scenă se vor afla Aladdin, Jasmin, Duhul din lampa fermecată, Sultanul, Jaffar și alte personaje de poveste. Alături de aceștia, cei prezenți vor descoperi o lume îndepărtată, în care tânara prințesă se revoltă împotriva regulilor făcute de tatăl său și îl întâlnește pe Aladdin, un hoț cu suflet bun, care a avut norocul să găsească o lampă fermecată. Despre peripețiile celor doi veți afla duminică, în spectacolul de la Iulius Mall, care se adresează copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.Iulius Mall Suceava (18)

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall se desfășoară o nouă ediție a Târgului Handmade. Cei care apreciază unicitatea și originalitatea obiectelor lucrate manual pot alege bijuterii felurite, accesorii vestimentare și de păr, tablouri, decorațiuni și chiar cosmetice naturale.

În plus, sesiunile de shopping în Iulius Mall sunt foarte atractive în această perioadă, pentru că magazinele afișează discounturi de până la 70%. Îmbrăcăminte la modă, încălțăminte perfectă pentru planurile de vacanță, bijuterii și accesorii în ton cu tendințele sezonului, cosmetice și articole sportive, toate sunt acum la promoții estivale.

Vezi si

Ziua cârtiței: Cât va mai dura iarna potrivit predicției cârtiței Phil

Iarna va dura încă șase săptămâni – asta a prezis joi, cârtița Phil, a fost …