Sunday , September 19 2021

Copiii  pot participa la proiectul muzeal “Ziua Ursului”, organizat de Muzeul de Ştiințele Naturii Suceava

Muzeul de Ştiințele Naturii invită sucevenii, în perioada 1-5 februarie 2021, să participe la Proiectul educațional intitulat “Ziua Ursului”. În condițiile actuale, respectând toate normele sanitare și de distanțare fizică, preșcolarii și elevii claselor I-IV sunt așteptați să învețe despre speciile de urs de pe mapamond și mediile lor de viață, despre ursul preistoric și fosilele care ne amintesc de acesta.  Lecțiile vor fi completate cu materiale audio –video și exponate din colecțiile muzeului.

“Vom face top 10 cei mai mari urși, vom desena măști de urs și ursuleți, vom citi ghicitori și povești și vom afla multe curiozități despre cel mai mare animal din pădurile noastre”, anun’ă muzeul sucevean.

Lecțiile muzeale vor avea loc în fiecare zi, la Muzeul de Ştiințele Naturii, în perioada 1-5 februarie 2021, între orele 10.30-12.00.  Pentru fiecare zi se pot înscrie maxim 8 copii.

Pentru o bună desfășurare a activităților, participanții sunt rugați să consulte fișa de înscriere și condițiile de participare la acest proiect.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0230.213775, în fiecare zi, între orele 9-17, până la data de 29 ianuarie 2021.

Vezi si

SPES MUNDI  – SPERANȚA LUMII, concert caritabil, duminică, la  Biserica Romano-Catolică “Sf. Ioan Nepomuk” din Suceava

Duminică, 19 septembrie, începând cu ora 19.00, la Biserica Romano-Catolică “Sf. Ioan Nepomuk” din Suceava …