Wednesday , May 22 2024

Concurs de desene “CIPRIAN PORUMBESCU – VIAȚA și OPERA”, organizat de Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, sub egida Consiliului Județean Suceava, organizează în perioada mai-octombrie Concursul de desene pentru preșcolari și elevi de la ciclul primar „CIPRIAN PORUMBESCU – VIAȚA ŞI OPERA”.

Regulamentul oficial este adus la cunoștința publicului pe pagina oficială de facebook a bibliotecii, precum și pe site-ul propriu www.bbsv.ro.

Concursul se va desfășura în perioada mai-octombrie 2023.  Termenul limită de depunere la bibliotecile publice locale a desenelor și fișelor de înscriere – până pe 25 septembrie, ora 14.00, de unde vor fi transmise către Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” până pe 29.09.2023.

Concursul este organizat pentru preșcolari și elevii de la ciclul primar din clasele I-IV, în mod individual. Fiecare participant va prezenta o singură lucrare la concurs, pornind de la titlul concursului, pe o coală A4.

Lucrările vor exprima gândurile copilului față de viața și personalitatea marelui artist și patriot.

Vezi si

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall:  Bursa Generală a Locurilor de Muncă revine cu o nouă ediție, iar copiii talentați se întâlnesc la etapa zonală a Festivalului-concurs naţional „Voinicelul”

AJOFM Suceava organizează vineri, la Iulius Mall Suceava, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, un …