Monday , October 3 2022
Breaking News

CONCERT AL FILARMONICII PENTRU ÎNDRĂGOSTIȚI ȘI TÂRG DE NUNȚI, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Iulius Mall Suceava sărbătorește luna iubirii prin muzică. În week-end, îndrăgostiții sunt invitați la un concert special al Filarmonicii de Stat Botoșani, iar viitorii miri își pot planifica petrecerea de vis la Târgul de Nunți Bucovina. Pe agenda evenimentelor se regăsesc și atelierele de creație pentru copii, dar și expoziția multimedia „Muzeul Memoriei”.

În acest an, Iulius Mall le propune sucevenilor să sărbătorească dragostea printr-un concert de muzică simfonică. Duminică, pe 17 februarie 2019, de la ora 19.00, la etaj se vor auzi acorduri de muzică latino – americană. Filarmonica de Stat Botoșani, împreună cu dirijorul argentinian Ramiro Arista, îi invită pe melomani la spectacolul simfonic „Concert de Ziua Îndrăgostiților”. Artiştii din orchestra simfonică vor încânta audienţa cu lucrări celebre: muzică passo doble, samba, mambo, cha cha cha și alte genuri latino, duete, arii și canțonete. Invitați speciali sunt tenorul Bogdan Lupea și soprana Mediana Vlad, ale căror voci speciale vor transmite emoție publicului.

Până duminică inclusiv, la etajul Iulius Mall Suceava se desfășoară cea de-a XII-a ediție a Târgului de Nunți Bucovina. La eveniment participă aproximativ 40 de branduri de profil, care prezintă cele mai noi tendințe din domeniu. Vizitatorii găsesc rochii de mireasă, costume, verighete și bijuterii, mărturii și invitații, aranjamente și buchete florale, decoruri, coafuri și servicii de înfrumusețare, torturi, prăjituri, servicii foto-video și altele. Clienții beneficiază de oferte speciale și pot participa la o tombolă cu premii.

Sâmbătă, prichindeii sunt invitați la noi întâlniri creative. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți pentru a-i învăța pe ștrengari cum să realizeze cutiuțe din lemn, decorate prin tehnica șervețelului. Materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar participarea este gratuită. La final, lucrările le vor fi oferite cadou micilor artiști.

Până duminică inclusiv, curioșii pot vizita, în continuare, „Muzeul Memoriei”, amenajat la etajul Iulius Mall Suceava. Este o expoziție multimedia interactivă, care oferă publicului noi perspective asupra Primului Război Mondial. Vizitatorii parcurg un traseu emoționant, ghidat prin fragmente din viețile descoperite în fotografii, amintiri, cărți poștale, înregistrări audio, jurnale și documente istorice. Toate au fost transpuse în proiecții și instalații sonore, conturând o reconstituire interactivă. Pe 17 februarie, de la ora 11.00, vor avea loc și o serie de discuții despre importanța rememorării trecutului și cum putem să valorificăm mărturiile celor din jurul nostru. „Muzeul Memoriei” este un demers educațional și cultural inițiat de Asociația Punctart, iar intrarea este liberă.

 

Vezi si

Iulius Mall Suceava te invită la TEDxAreni să pornești „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alte persoane publice

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a …