Friday , March 1 2024

Cele mai populare sisteme de pariere din toate timpurile!     

Sistemele de pariuri sau strategiile de pariere sunt o modalitate structurată de a juca jocuri de noroc care îți pot asigura câștiguri frecvente, dacă înveți să joci inteligent. Scopul principal al unui sistem de pariere bun este de a transforma avantajul casei într-un avantaj pentru jucător. Deși este imposibil din punct de vedere matematic să modifici rezultatele așteptate pe termen lung, acestea pot crea șanse mai mari de câștig pe termen scurt. Însă cu un risc crescut.

Sistemele de pariuri reprezintă o tehnică de a folosi statisticile în favoarea ta, pentru a te bucura mai des de câștiguri consistente. Îți poți dezvolta propriul sistem de pariuri în funcție de nevoile tale sau poți consulta lista de mai jos pentru a vedea cele mai populare sisteme folosite în prezent de pariori.

Accesează platformele online ale cazinourilor licențiate precum Maxbet și aplică strategiile prezentate pentru a descoperi care se mulează cel mai bine pe stilul tău de joc și care te poate aduce cât mai aproape de câștigurile mult râvnite.

Martingale

Sistemul de pariuri Martingale este unul dintre cele mai vechi sisteme de pariere documentate din lume. Este originar din Franța secolului al XVIII-lea și îl poți folosi în orice joc în care probabilitatea de a câștiga este egală cu cea de a pierde. Acesta este un sistem de progresie negativ, iar prin aplicarea lui jucătorii își dublează pariul de fiecare dată când se confruntă cu o pierdere.

De exemplu, dacă pariază o anumită sumă pe bani pe stemă, iar moneda va arăta numărul, sistemul Martingale va dubla suma pariată în runda următoare. În acest fel, jucătorii au șansa de a câștiga sume mai mari ori de câte ori ies victorioși într-o rundă. Aceasta însă nu este o strategie completă și prezintă un risc ridicat deoarece dimensiunea pariului atinge proporții uriașe după câteva runde.

Labouchere

Acesta este un sistem mai complex care s-ar putea să necesite ceva mai mult timp pentru a-l învăța. Acest sistem mai este numit Split-Martingale, American Progression sau Sistemul de Anulare și reprezintă un alt sistem de progresie negativă.

Când decizi să aplici acest sistem jocului tău, tot ce trebuie să faci este să, notezi o serie de numere, iar primul tău pariu ar fi suma primului și ultimului număr pe care le-ai notat. Dacă câștigi, taie acele numere și mizează suma următoarelor două numere din capete.

Acest sistem, dacă este jucat corect, îți poate asigura mai multe câștiguri, independent de faptul că ai pierdut sau câștigat mai multe pariuri în rundele anterioare. Acesta este, de asemenea, un sistem cu risc ridicat, motiv pentru care vei avea nevoie de un bankroll mai mare pentru a-l putea folosi în avantajul tău.

Paroli

Acesta este un sistem de pariuri pozitiv și este oarecum simplu de urmat. În Paroli, obiectivul este să obții trei victorii consecutive și trebuie să dublezi pariul cu fiecare câștig. Dacă pariezi o sumă de bani, continuați să pariezi aceeași sumă până când câștigi și abia la următorul pariu de după runda victorioasă gândește-te să dublezi suma.

Strategia acestui sistem de pariuri are în vedere favorizarea recurenței în serie a câștigurilor sau a pierderilor. Urmând această logică, dacă câștigi un joc, sunt șanse să îl câștigi și pe următorul, iar apoi să ajungi în stadiul favorabil dublării pariului. Sistemul Paroli funcționează cel mai bine cu jocuri precum ruleta sau baccaratul, dar le poți folosi în orice joc cu pariuri pare și impare.

D’Alembert

Acest sistem este folosit în special pentru pariurile plasate la jocul de ruletă. Dar îl poți folosi și pentru oricare alt pariu pe bani. Teoria de bază din spatele strategiei este că există un echilibru în pariurile pe bani. Astfel, probabil vei câștiga din pariuri o sumă aproximativ egală cu cea investită ș pierdută anterior.

În acest sistem, trebuie mai întâi să decizi asupra unei sume și să începeți să pariezi cu acea unitate. După fiecare pierdere, trebuie să acumulezi o anumită sumă la următorul pariu și după fiecare câștig, trebuie să scazi mizele pentru a reține mai mulți bani după terminarea jocului.

Este o metodă destul de simplă de implementat în orice pariu pe ani care implică șanse egale de câștig sau pierdere . În funcție de circumstanțe, te poate ajuta să câștigi mulți bani, dar și să pierzi mulți bani. Prin urmare, trebuie să fii atent când îl folosești.

Acestea sunt cele mai populare sisteme de pariuri din întreaga lume. Cele mai multe dintre ele sunt sisteme vechi care sunt suficient de bune pentru a fi aplicate în continuare de jucători. Toate opțiunile prezentate mai sus, dacă sunt aplicate conform indicațiilor, pot asigura șanse reale de câștig pentru pariori,

Totuși, pe lângă cele specificate, mai există câteva sisteme de pariuri care sunt, la rândul lor, destul de populare și utilizate pe scară largă. Acestea sunt: ​​sistemul Fibonacci, Flat Bet, All in și Proportional etc.

Merită să încerci sisteme de pariere?

Deși nu îți pot garanta câștigul mereu, sistemele de pariere merită aplicate în experiența ta de joc deoarece nu doar că o condimentează, dar o face și mult mai predispusă la câștig. Dacă ai dubii în privința profitabilității utilizării unui sistem de pariere poți accesa oricând opțiunile de joc demo oferite de casele de pariuri online și te poți antrena aplicând fiecare strategie în parte pentru a observa care îi este impactul asupra rezultatelor și cât de potrivită este pentru stilul tău de pariere.

Utilizarea sistemelor de pariere nu a influențat niciodată în mod negativ performanța pariurilor unui jucător, ci din contră. Aplică și tu strategiile prezentate mai sus, câte una pentru fiecare pariu plasat, și profită de toate avantajele lumii gamblingului. De asemenea, îți poți crea propriul sistem de pariuri care să se potrivească perfect stilului tău e joc.

Deși nu pot garanta câștigul, sistemele de pariere asigură jucătorului impulsul și motivația necesare unui joc ca la carte și îl scutește de risipa inutilă a bugetului de joc. Testează fiecare strategie de joc, descoper-o pe cea potrivită ție, adapteaz-o dacă simți nevoia și bucură-te de mai multă adrenalină și șanse sporite de câștig.

 

Vezi si

„Mărțișoare muzicale” la Biblioteca Bucovinei

Luni, 4 martie,  la ora 15.00, la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” va avea loc …