Tuesday , December 6 2022

Cele mai bune televizoare smart de 80 cm: top 3

Dacă nu aveți mult spațiu pentru a potrivi unui televizor de dimensiuni mari sau căutați un televizor pentru dormitor sau bucătărie, una dintre cele mai bine vândute dimensiuni este cea de 80 cm. În această listă pe care am pregătit-o cu cele mai bune televizoare inteligente de 80 cm din 2021, veți putea vedea cele mai bune modele. Fie că este vorba despre tv Samsung 80 cm sau Philips sau LG, acestea sunt modelele pe care să le luați în considerare.

TV Samsung 80 cm 32T4305

Un model foarte interesant este acest tv Samsung 80 cm 32T4305, mai ales dacă doriți un televizor smart la un preț mai accesibil. Samsung oferă unul dintre cele mai bune televizoare de 80 cm, smart, pe care îl puteți cumpăra chiar acum în 2021. Acest tv Samsung 80 cm se remarcă prin faptul că oferă un contrast bun, așa cum este obișnuit în companie, datorită utilizării unui panou VA. Rezoluția este HD Ready. Acest lucru este, fără îndoială, important, cu toate acestea, la această dimensiune, nu este relevant, întrucât imaginea va fi suficient de clară și va avea o claitate bună. Sistemul de operare al acestui tv Samsung 80 cm este Tinzen și are un număr mare de aplicații, precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime Video sau Disney +. Utilizarea este simplă, cu o interfață foarte intuitivă. Acest tv Samsung 80 cm este compatibil cu asistenții vocali de la Google, Amazon Alexa și Bixby, dar nu nativ. Aveți nevoie de un difuzor Home sau Echo pentru a putea controla anumite funcții tv prin voce.

TV LG 80 cm 32LM6370 / LM6380

Un alt televizor care se află printre cele mai bune televizoare inteligente de 80 cm în 2021 este LG LM6370. Acest model se remarcă prin rezoluția Full HD, precum și suport pentru HDR 10 și HLG. Vine cu sistemul de operare este WebOS în versiunea 4.5, care nu este cel încorporat în modelele superioare din 2021, dar oferă totuși o performanță foarte bună. Împreună cu Tizen de la tv Samsung 80 cm prezentat mai sus, este unul dintre sistemele de operare care plac cel mai mult pentru ușurința de utilizare și varietatea mare de conținut. Pentru o mai bună manevrare, există posibilitatea de a adăuga controlul Magic Control, care are o funcție de pointer, astfel încât să îl puteți folosi ca mouse pentru a selecta în loc să folosim tastele de mișcare ale controlului convențional. Cu siguranță vă ajută să vă deplasați prin meniuri și aplicații și, de asemenea, atunci când tastați pe tastatura virtuală care apare pe ecran atunci când doriți să căutați ceva. Cu funcția ThinQ, este posibil să controlăm alte dispozitive inteligente pe care le-am conectat acasă pe aceeași rețea Wi-Fi, iar notificările vor apărea pe televizor.

TV Philips 80 cm 32PFS6855

Și, în sfârșit, un alt model care trebuie să figureze pe această listă cu cele mai bune televizoare inteligente de 80 cm pe care le poți cumpăra în acest an, este Philips 32PFS6855. Culoarea cadrului și a bazei este într-un ton argintiu care îi conferă o notă elegantă. Sistemul de operare este Saphi, nu Android TV, ca în gama medie superioară a Philips. Funcțiile Smart TV sunt mai limitate și nu au la fel de multe aplicații. Cele mai importante aplicații sunt disponibile, dar dacă căutați numărul maxim de aplicații, este mai bine să alegeți un tv Samsung. În ceea ce privește calitatea imaginii, are o performanță foarte bună datorită procesorului său de imagine Pixel Plus, care oferă o claritate bună și redimensionează bine HD Ready și sursele inferioare. Sunetul pe care îl oferă este puțin mai bun cu un sistem de sunet cu două canale cu o putere totală de 16W. Ca detaliu, este singurul de pe listă care are un volum independent pentru căști, astfel încât să putem conecta căștile și să ascultăm difuzoarele TV în același timp.

Vezi si

Luni, dublă lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” invită publicul iubitor de carte, luni, 5 decembrie, de la …