Friday , September 30 2022

Cele mai bune laptopuri Lenovo ThinkPad în 2021

Alegerea celui mai bun laptop Lenovo ThinkPad depinde în mare măsură de nevoile tale. Dacă ești în căutarea unui laptop extrem de ușor, cu siguranță vei găsi tot ce vrei în ThinkPad X1 Carbon. Cu toate acestea, dacă vrei ceva mai flexibil, atunci ThinkPad X1 Yoga este următoarea cea mai bună alegere.
Cei care au nevoie să își folosească laptopul pentru editare video sau de editare foto, pot face o alegere excelentă cu ThinkPad X1 Extreme. Cel mai puternic ThinkPad pe care îl poți cumpăra este Lenovo ThinkPad P1, care este excelent pentru tot felul de sarcini intensivă. Dacă ai nevoie de o durată de viață îndelungată a bateriei, Lenovo ThinkPad T480 este excelent, dar el este puțin vechi și folosește un procesor Intel de generația a 8-a.

Iată topul nostru al celor mai bune laptopuri Lenovo ThinkPad în 2021.

1. Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Lenovo a luat cel mai bun laptop de business pe care îl avea și l-a îmbunătățit cu procesoare Intel de a 10-a generație. Acesta este un laptop cu un aspect atractiv, subțire și durabil, iar cei care lucrează la distanță și se bazează mult pe baterie vor aprecia cele peste 10 ore de viață ale bateriei în versiunea 1080p. Și modelul 4K, cu un ecran ce oferă o imagine strălucitoare și vie, vine cu circa 7 ore de viață. Iar X1 Carbon are o tastatură de cea mai bună clasă.

2. Lenovo ThinkPad X13 (AMD)

Deși laptopurile ThinkPad nu sunt de obicei foarte ieftine, ThinkPad X13 este alternativa. Acest laptop, cu un preț mai modest decât al fraților săi, vine cu un procesor AMD Ryzen 5 Pro 4650U rapid, un design din aliaj de fibră de carbon / magneziu și chiar câteva caracteristici bune de securitate, cum ar fi un cititor de amprente și o cameră IR opțională pentru Windows Hello. În ciuda prețului, Lenovo are și o tastatură bună.

3. Lenovo ThinkPad X1 Nano

Lenovo ThinkPad X1 Nano vine cu designul clasic ThinkPad, cu excepția unui cadru mai mic și mai ușor. Este de fapt cel mai portabil ThinkPad proiectat vreodată, cu o ramă din fibră de carbon și magneziu care cântărește sub un kilogram. Are un ecran anti-orbire de 13 inci, 2K (2160 x 1350 pixeli). Portabilitatea este excelentă, iar bateria poate dura până la 12 ore.

4. Lenovo ThinkPad X1 Yoga (a 4-a generație)

Lenovo și-a asumat o serie de riscuri fabricând X1 Yoga din metal, dar ideea a meritat. X1 Yoga este alternativa perfectă la X1 Carbon pentru persoanele care doresc versatilitatea unei tablete. Laptopul este super portabil, oferind un timp de funcționare excelent de peste 10 ore. Lenovo ThinkPad X1 Yoga este disponibil cu un ecran de până la 4K. De asemenea, primești tastatura clasică ThinkPad, care este încă mai bună decât orice altceva de pe piață. Dar ceea ce diferențiază cu adevărat X1 Yoga sunt toate caracteristicile suplimentare pe care le oferă, care includ un spațiu pentru stylus, un capac pentru cameră web și un stick de indicare.

5. Lenovo ThinkPad X1 Extreme (a 2-a generație)

Fie că ești editor video sau gamer, Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 2 de 15 inci este un laptop multimedia de business excelent care se potrivește și acestor nevoi. Înarmat cu un procesor Core i7 și un GPU Nvidia GeForce GTX 1650, acest laptop este o bestie. Cu o grosime de numai 18,4 mm și o greutate de numai 1,7 kilograme, X1 Extreme este extrem de portabil pentru un laptop de această dimensiune. Afișajul 4K este uimitor, iar tastatura este foarrte confortabilă și oferă aceleași caracteristici de durabilitate și securitate ca Lenovo X1 Carbon. Este unul dintre cele mai bune ThinkPad-uri pentru performanță.

6. Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook vine cu un afișaj tactil de 13 inci. Cu un procesor AMD Ryzen 5 Pro 3500C, 16 GB RAM, un SSD de 128 GB și grafică AMD Radeon Graphics integrată care rulează sistemul de operare Chrome, performanța Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook este destul de rapidă, cu timp de pornire aproape instantaneu. Bateria laptopului durează circa 8 ore.

7. Tableta Lenovo ThinkPad X1

Dacă ai nevoie de versatilitate, tableta ThinkPad X1 servește ca un 2-în-1 detașabil excelent, durabil și sigur. Tableta ThinkPad Pen Pro este potrivită în special pentru artiști, având un corp complet metalic și caracteristici speciale pentru utilizare cu stilou. Ceea ce este unic la această tabletă este faptul că tastatura sa detașabilă menține standardele de calitate ale Lenovo. În plus, afișajul de 13 inci, 3K, este superb. Are o pereche impresionantă de camere: partea din spate are o rezoluție de 8 megapixeli, în timp ce partea din față are un shooter de 2 MP.

8. Lenovo ThinkPad T480

Cu ThinkPad T480, nu trebuie să îți faci griji că moare bateria în timpul zilei de lucru. Bateria sa de șase celule, de 72 de wați-oră, durează până la 17 ore în teste. Procesorul rapid i5 Gen Core i5 și un GPU Nvidia MX150 sunt suficient de puternice pentru a face față și unor jocuri ușoare.

Vezi si

Iulius Mall Suceava te invită la TEDxAreni să pornești „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alte persoane publice

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a …