Monday , February 6 2023

Cea mai bună perioadă în care să joci Poker

Doar pentru că jocurile de poker online sunt oferite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, nu înseamnă că te poți conecta în orice moment al zilei dacă vrei să-ți maximizezi profiturile din poker. O parte din rutina ta de poker este să știi când să joci și când nu. Chiar dacă îți spui ”vreau sa fac bani urgent”, tot trebuie să ții cont de timpul tău de joc!

Pentru a profita la maxim de timpul de joc, vei dori să încerci să joci întotdeauna când este cel mai bun moment pentru a juca poker online – vom analiza în acest articol ce reprezintă un moment bun pentru a juca.

Obiectivul sesiunii

Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont este de ce anume jucați. Dacă joci doar pentru distracție, atunci nu-ți face griji în legătură cu alți factori, cel mai bun moment pentru a juca poker online va fi atunci când ai timp să faci acest lucru. Odată ce începi să-ți planifici programul și întreaga viață în funcție de data viitoare când vei juca poker, devine mai mult o corvoadă decât un hobby – așa că păstrează distracția!

Dacă jucați pentru a învăța, poate doriți să jucați în momentele în care sunt mai mulți obișnuiți la mese pentru a vă provoca. Să joci împotriva unor jucători mai buni este unul dintre lucrurile care îți vor îmbunătăți cel mai mult jocul, deoarece te expui la idei și strategii noi pe care poate nu le-ai mai văzut până acum.

Dacă vrei să joci împotriva jucătorilor ocazionali pentru a câștiga cât mai mulți bani, atunci vei dori să joci la orele de vârf, când există cel mai mare număr de astfel de jucători online.

Jocurile pe bani vs turneele

Atunci când joci jocuri cash, numărul de jucători dintr-un grup de jucători nu are niciun impact, în afară de o selecție mai mare de mese din care să alegi. Întotdeauna va exista un număr maxim de jucători la o masă, așa că un număr mai mare de jucători în cadrul unui grup de jucători nu face decât să vă ofere mai multe opțiuni. Acesta este motivul pentru care nu există aproape niciun dezavantaj în a juca jocuri de cash la orele de vârf – sunt mai mulți jucători ocazionali care joacă și mai multe opțiuni de mese, astfel încât, dacă aveți ghinionul să vă aflați la o masă plină de jucători obișnuiți, puteți alege o masă diferită.

Din păcate, dacă jucați turnee, lucrurile nu sunt la fel de simple. Dacă joci în orele de vârf, vei avea în continuare o creștere a numărului de jucători ocazionali, dar va crește și dimensiunea turneului în care joci – ceea ce face mai greu să faci runde mai profunde în care să începi să câștigi bani mulți.

Acest lucru este compensat oarecum de faptul că fondurile de premii sunt mai mari, dar tot ceea ce face acest lucru este să adauge un strat suplimentar de variație.

Când e cel mai bine să joci?

Dacă doriți să jucați cât mai multe mâini împotriva jucătorilor ocazionali, va trebui să vă conectați și să jucați în același timp cu ei. Cei mai mulți, dacă nu toți jucătorii ocazionali sunt ocupați în timpul zilei și găsesc cel mai mult timp pentru a juca seara. În general, veți vedea că vârful de trafic al unui site de poker este între orele 17:00 și 23:00. Acesta este în general considerat cel mai bun moment pentru a juca poker online.

În aceste ore veți găsi cei mai mulți jucători ocazionali atât la jocurile cash, cât și la turnee. Turneele vor avea, de asemenea, tendința de a avea fonduri de premii mai mari în aceste momente, deoarece sunt mai mulți jucători care participă, crescând astfel suma totală pe care o puteți câștiga. Odată cu creșterea fondului de premii vine și o mai mare variație, deoarece trebuie să învingi un număr mai mare de oameni pentru a ajunge la masa finală în timpul orelor de vârf decât într-un turneu care a început la 6 dimineața.

Dacă ar fi să jucați mai mult în afara orelor de vârf, veți constata că premiile din turnee sunt mai mici, dar nu trebuie să supraviețuiți la fel de mulți oameni pentru a reuși. De asemenea, în aceste ore, veți constata că numărul de jucători cash începe să scadă, deoarece majoritatea jucătorilor ocazionali nu pot juca, ceea ce duce la scăderea numărului de jucători care vor juca doar cu jucători ocazionali – lăsând un fond de jucători format în mare parte din jucători obișnuiți.

În ce zile să jucați?

Pentru jucătorii de turnee, cea mai bună zi a săptămânii este, de departe, duminica. Fondurile de premii ale turneelor sunt mult mai mari decât de obicei, astfel încât potențialul de câștig este mult mai mare duminică decât în orice altă zi – unele turnee vor avea de două ori mai mult pentru locul 1 duminică decât miercuri, de exemplu.

Pentru jucătorii de cash game, cel mai bun moment pentru a juca poker online este în weekend. În weekend, jucătorii ocazionali au mult mai mult timp la dispoziție pentru a juca, așa că veți vedea mai mulți jucători la mese. În serile de vineri/sâmbătă, majoritatea oamenilor nu trebuie să se trezească la muncă dimineața, așa că este mai probabil să bea alcool – sunt sigur că nu este nevoie să vi se spună că este mai bine să jucați împotriva unor jucători beți!

În timpul săptămânii se înregistrează cel mai mic trafic și cea mai mare concentrație de jucători obișnuiți. În timpul săptămânii, majoritatea oamenilor au alte lucruri în viața lor care necesită atenție și nu pot găsi întotdeauna timp pentru a juca, așa că cei care vor găsi timp sunt cei care iau pokerul cel mai în serios.

Concluzie

În calitate de jucători de poker, veți dori să profitați de fiecare avantaj pe care îl puteți obține pentru a vă îmbunătăți rata de câștig. Iar selecția jocurilor este o parte importantă în acest sens, precum și cunoașterea celui mai bun moment pentru a juca poker online. Acestea vă vor pune într-o poziție excelentă pentru a câștiga mai mulți bani la mesele de joc.

 

Vezi si

“Pe urmele Domnișorului Țîprian”. CIPRIAN PORUMBESCU – 170 de ani de la naștere. Proiect educațional-concurs lansat de Muzeul Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei marchează Anul CIPRIAN PORUMBESCU printr-o serie de programe culturale dedicate marelui …