Monday , February 26 2024

Boa constrictor, pitoni regali și cameleoni cu un colorit de excepție, într-o expoziție exotică de reptile, la Iulius Mall Suceava

După expoziția cu spectaculoasele tarantule, din luna februarie, admirată de mii de vizitatori din întreaga regiune, Iulius Mall Suceava vă invită la o nouă „aventură” exotică: o incursiune în lumea fascinantă a reptilelor. Boa constrictor, pitoni regali sau reticulați, cameleoni sunt câteva dintre cele 32 de reptile care vor fi expuse într-un cadru inedit. Vino împreună cu familia și aflați mai multe despre lumea reptilelor de la organizatorii evenimentului: Taranterra Project și Alex Fota!

Şerpi de dimensiuni mari, șopârle, cameleoni, dar și exemplare de broaște țestoase te așteaptă în Iulius Mall Suceava, începând de vineri, 27 mai, până duminică, 5 iunie 2022, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Intrarea este gratuită, iar în cadrul expoziției de reptile, curioșii vor afla mai multe detalii despre cele 32 de animale, din 26 de specii, care provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg Pământul. Colecția de reptile îi aparține lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din România, al cărui hobby a început cu mai bine de 15 ani în urmă.

Toate speciile prezente în expoziție sunt spectaculoase și atrag privirile prin colorit sau dimensiuni. șerpii mari, cum ar fi boa constrictor, pitoni reticulați și pitonii regali, sunt foarte atractivi, iar cameleonii, șopârlele și celelalte specii de șerpi impresionează prin colorit, comportament și modul în care sunt prezentate.

Reptilele sunt expuse în terarii speciale, care imită habitatele naturale unde acestea trăiesc, iar dieta lor este una personalizată. Astfel, pentru ca fiecare animal să beneficieze de cele mai bune condiții, echipa care se ocupă de îngrijirea lor a studiat în detaliu fiecare reptilă.

Expoziția de reptile va fi localizată la parterul Iulius Mall, zona fântânii arteziene interioare.

Vezi si

„Insecte la Cabaret”, lecție de educație muzeală organizată la Muzeul de Ştiințele Naturii Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă proiectele de educație muzeală adresate elevilor. Astfel, în zilele de …