Saturday , January 28 2023

APLAUZE ȘI ÎNCÂNTARE, DIN PARTEA A MII DE SUCEVENI, LA CONCERTUL FILARMONICII BOTOȘANI, OFERIT DE IULIUS MALL

Anul nou a început la Iulius Mall Suceava cu o surpriză muzicală, pe care clienții au apreciat-o din plin. Mii de suceveni au înfruntat temperaturile scăzute de afară pentru a fi prezenți sâmbătă seara, la concertul dedicat noului an, susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani.

concert mall 1

Rafinament, culoare, energie și entuziasm. Acestea sunt cuvintele care au definit seara de sâmbătă, 7 ianuarie 2017, la Iulius Mall Suceava. Invitația de a sărbători începutul noului an prin muzică simfonică a fost acceptată de mii de suceveni, care s-au bucurat de fiecare moment al serii. „Concertul pentru Anul Nou 2017”, susținut de Filarmonica de Stat Botoșani și oferit de Iulius Mall, a adus motive de fericire pentru public, care a solicitat de trei ori bisuri ale celor mai îndrăgite fragmente din spectacol. Instrumentiștii au fost coordonați de dirijorul Ioan Adrian Morar și i-au captivat pe cei prezenți cu interpretările lor. Pe scenă au urcat și trei tenori, Sorin Lupu, Eusebiu Huțan și Tiberius Simu, care au condimentat concertul cu voci impresionante. În plus, sucevenii au putut admira și momente inedite de dans, prin reprezentații ale artiștilor din trupa „Cabaret Rising Sun”, din Brașov.concert mall 2

Surprizele vor continua în acest an, Iulius Mall Suceava răsfățându-și clienții cu evenimente apreciate, care promovează arta și frumosul. 

Vezi si

Atelierul „Cetăți, domni și domnițe – perioada medievală în miniatură”, pe tot parcursul anului școlar

Muzeul Național al Bucovinei continuă lista de activități dedicate copiilor, prin organizarea și în acest …

One comment

  1. Foarte frumos!!!!