Saturday , March 25 2023

8 sfaturi pentru jucătorii de cazino

Există foarte multe feluri de jocuri de noroc, iar pentru a putea câștiga cât mai des avem nevoie în special de noroc, dar și de abilitatea de a aplica anumite strategii atunci când este cazul. În rândurile următoare am inclus 8 sfaturi pe care trebuie să le respecți pentru a crește șansele de a petrece o sesiune mai lungă de joc cu aceeași sumă sau pentru a reuși să te bucuri mai des de câștiguri.

Alege un joc la care știi regulile foarte bine

Pentru a putea să câștigi la un joc, indiferent despre ce joc vorbim, trebuie în primul rând să cunoști perfect regulile acestuia. Nu este indicat să investești bani în jocurile pe care nu le cunoști. Este evident că, dacă faci asta, din start, alegi cea mai nepotrivită abordare posibilă. Dacă, totuși, vrei să joci ceva nou, mai întâi studiază regulile, exersează pe sume foarte mici sau pe bani virtuali dacă ai posibilitatea și abia apoi poți încerca să joci pe mize ceva mai mari.

Caută jocurile cu cel mai bun RTP

Atunci când alegi un joc de noroc, pe lângă faptul că îți dorești să fie distractiv, în mod normal trebuie să cauți și unul cu un Return To Player (RTP – marja de întoarcere către jucători pe termen lung) bun. În zilele noastre există foarte multe jocuri de noroc în cazinourile online sau stradale și nu este deloc greu să vezi ce RTP au. Așadar, informează-te cu mare atenție despre posibilele câștiguri ale cât mai multor jocuri de noroc pentru a alege varianta cea mai potrivită, cu cele mai mari șanse de câștig.

Foto: pexels.com

Nu juca doar de dragul de a juca

Este ușor de zis, dar mult mai greu de realizat. Mulți jucători încearcă să își dubleze sau chiar să își tripleze câștigurile și folosesc asta ca pe o oportunitate, însă acest lucru nu este tocmai o strategie corectă. Învață să pui stop unui joc atunci când te poți retrage cu ceva câștiguri sau când ai epuizat bugetul prestabilit. Fixează-ți o sumă pe care vrei să o câștigi, iar dacă o atingi, retrage-te, altfel ai toate șansele să pierzi tot, dacă nu știi când să te oprești.

Ia pauze

Atunci când joci foarte mult, riști să pierzi noțiunea timpului, poți efectiv să stai la o masă de joc câteva ore fără să îți dai seama. Este foarte important ca, din când în când, să iei câte o pauză de câteva minute și apoi să te întorci la joc cu mintea limpede, astfel încât să poți lua cele bune decizii.

Învață strategiile de bază pentru jocurile alese

Acest lucru se aplică la jocuri de cazinou precum blackjack, baccarat, video poker, Texas Hold`em, ruletă și multe altele. Este foarte important să folosești strategiile adecvate fiecărui joc în parte. Nu juca la întâmplare dacă vrei să îți crești șansele de câștig. Aici se face diferența între un jucător amator și unul profesionist, nu te baza doar pe noroc atunci când există variante de a-ți crește șansele de câștig.

Foto: pexels.com

Încearcă să alegi jocuri unu la unu contra dealerului

Cu cât sunt mai mulți jucători implicați, cu atât șansele tale scad, probabilitățile se schimbă, fiecare are un anumit stil pe care tu nu îl cunoști la început, iar lucrurile se complică. Tocmai de aceea, pokerul, de exemplu, este un joc extrem de complex, în care abilitățile contează enorm. De fapt, mulți consideră, pe bună dreptate, că este denumit pe nedrept un joc de noroc, acesta fiind un factor care influențează rezultatele doar pe termen scurt.

Nu te grăbi să joci cât mai mult

Atunci când participi la anumite jocuri de noroc, pe lângă faptul că ai șansa să câștigi, trebuie neapărat să o faci și cu plăcere. Joci ca să te distrezi, în primul rând. Nu transforma distracția în muncă. Ia-o ușor, fă cumva ca totul să fie cât mai plăcut, însă nu pica în extrema cealaltă, nu juca doar la întâmplare pentru că vei pierde.

Nu te lăsa influențat de către alți jucători

Un alt aspect foarte important la jocuri de noroc este să nu te lași influențat de ceilalți jucători, să te bucuri prea tare de câștiguri sau să te plângi prea mult când norocul nu este de partea ta. Dacă ești un jucător bun, este posibil ca unii jucători să încerce să te enerveze sau să apeleze la diverse mijloace pentru a te face să greșești. Tu ești singurul responsabil de cât vei pierde sau vei câștiga într-o zi. Așa că urmează-ți propriile strategii și nu îi lăsa pe ceilalți să-ți influențeze jocul! (P)

Vezi si

Primăvara începe cu delicii la Festivalul Mediteraneean de la Iulius Mall. Vino să le savurezi!

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți …