„Ați auzit cu siguranță de sucul de sfeclă roșie care se crede/se zice că ar vindeca până și cancerul. Este sfecla un superaliment? Departe...

Amnistia fiscală va fi, de fapt, o eșalonare a datoriei principale și se vor șterge dobânzile și penalitățile. Firmele care au fost cu plata taxelor...

Oamenii care beau trei până la patru cești de cafea pe zi este probabil să aibă mai mult de câștigat din punctul de vedere al sănătății decât de pierdut, prezentând riscuri mai scăzute de deces prematur și boli de inimă decât cei care se abțin, au declarat miercuri oamenii de știință, relatează Reuters. Consumul de cafea este legat, de asemenea, de...

Când vine vorba de un stil de viaţă sănătos, alcoolul nu are cea mai bună reputaţie. Din fericire, în ceea ce priveşte berea, aveţi câteva motive pentru a o consuma. Acestea sunt insa valabile în măsura în care vorbim despre un consum moderat: Riscuri scăzute în ceea ce priveşte bolile cardiace Potrivit studiilor, cei care consumă bere moderat au înregistrat...

Pepenele verde, fructul preferat al sezonului, este apreciat pentru calitățile sale curative, în lume existând peste 1.200 de varietăți de pepeni verzi. Pepenele roșu conține o serie de substanțe nutritive, fiind bogat în vitamine din complexul B, necesare pentru producerea de energie. Pepenele roșu este o sursă foarte bună de vitamina B6 și o sursă bună...

Dieta mediteraneana ajuta la mentinerea sanatatii cardiace si poate imbunatati functiile cerebrale, arata un studiu efectuat recent si publicat in jurnalul “Neurology”, informeaza webmd.com. Cercetatorii scotieni au analizat creierul a sute de adulti cu varste de peste 30 de ani si au descoperit ca persoanele care au avut obiceiuri alimentare specifice tarilor mediteraneene...