Sunday , June 20 2021

Vizită a premierului, vineri, în Suceava. Poate vine și ministrul Transporturilor

Primul-ministru Florin Cîțu va efectua, vineri, o vizită de lucru în județul Suceava. Deși nu există o certitudine cu privire la programul său de activitate, cele mai multe surse par să acrediteze faptul că Florin Cîțu ar urma să poarte discuții cu reprezentanți ai industriei de ospitalitate, HoReCa. Această întâlnire ar urma să aibă loc la Gura Humorului, de pregătiri ocupându-se personal liderul județean al PNL, Gheorghe Flutur.

Totodată, având în vedere că vizita are loc vineri și coincide cu des­chiderea unui maraton al vaccinării la centrul organizat de Primăria Suceava din sala de sport a Colegiului Național „Ştefan cel Mare”, este de așteptat ca primul ministru să facă o deplasare și la acest obiectiv.

De asemenea, premierul va viziona lucrările care se execută la moder­nizarea drumurilor județene care fac parte din proiectul cu finanțare europeană de pe axa Suceava-Iași.

Legat de vizita aceasta în domeniul infrastructurii rutiere s-a lansat și o speculație cu privire la posibila vizită, odată cu cea a premierului, și a ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă. Aceasta însă nu a fost confirmată de toate sursele. (D.P.)

 

Vezi si

Trei răniți într-un accident la Stroiești. Un autoturism a lovit o mașină parcată

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, un autoturism care rula pe DN 17 a lovit …