Saturday , April 20 2024

Vicepreședintele CJ Cristi Crețu, arestat în urma unui flagrant de luare de mită, și-a dat demisia

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Suceava, convocată de președintele Gheorghe Flutur pe 29 aprilie, este un proiect prin care se ia act de demisia lui Silviu Cristinel Crețu. Odată cu aceasta se vacantează nu numai funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, ci și cea de consilier județean.

La începutul acestei luni, în urma unui flagrant de luare de mită, Cristi Crețu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Prin înscrisul înregistrat la Consiliul județean Suceava cu numărul 10566/20.04.2022, domnul Crețu Silviu – Cristinel și-a depus demisia din calitatea de consilier județean și din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. În prima ședință de după apariția evenimentului, Consiliul Județean trebuie să adopte o hotărâre prin care să ia act de situația apărută, să constate încetarea de drept a mandatului de consilier județean și a celui de vicepreședinte al Consiliului Județean și să declare vacant locul acestuia”, precizează Gheorghe Flutur în referatuld e aprobare. (D.P.)

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …

2 comments

  1. SALRARII MICI?
    Pfff.
    Cf declaratie de avere de pe site declarati.integritate.eu, ca pe site CJ SUCEAVA sunt f bine ascunse, Flutur incaseaza LUNAR aproape 200 milioame vechi, adica 20.000 RON (188.000 anual). Cautati-o sa vedeti si ce proprietati are. Sa mai spunem ca e mai mult pe la Bucuresti in interesul partidului, cred ca nici nu mai stie care la cate s-a perindat. Cristinel lua si el peste 100 milioane pe luna. Barba si el, dar e si latifundiar cu N proprietati, terenuri, apartament Bucuresti, etc.
    Nu-s multumiti? DEMISIA, sunt 1000 care vin sa ia locul fiecaruia.

  2. Fiecare are dreptate in felul sau. Salariile de la CJ sunt mici fata preturi, de dorintele firesti de a avea o vila , masini de lux, vacante exotice, conturi bancare pentru zile grele. Constructorii vor averi in timp scurt, nu mai suporta marimea comisioanelor pe care trebuie sa le dea si presiunea pusa de politicieni. Atunci se simt indreptatiti sa foloseasca bitum de calitate slaba dar cu analize bune de laborator, sa inlocuiasca materialele scumpe durabile cu materiale ieftine mai putin durabile. Noi amaratii suntem exasperati de impozitele care cresc de drumurile care se deterioreaza cu fisuri, gropi, crăpături la scurt timp dupa terminarea lucrarilor. Alti bani sunt necesari pentru reparatii. Se irosesc imense fonduri publice si europene. Cine va opri acest sistem bolnav?