Wednesday , April 7 2021

Utilaje agricole incendiate la Roșcani-Liteni. Două persoane au ajuns la spital (FOTO)

Focul pus intenționat în toiul nopții a distrus trei tractoare și o combină agricolă. O femeie de 56 de ani, cu atac de panică, și un bărbat de 29 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, au fost transportați la spital

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Liteni, au intervenit în noaptea de luni spre marți cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe utilaje agricole, aflate în curtea unui agent economic din satul Roșcani, orașul Liteni.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii SVSU Liteni, iar pericolul de propagare a flăcărilor la vecinătăți a fost îndepărtat.

Pompierii paramedici SMURD au preluat două persoane, o femeie de 56 de ani, cu atac de panică, și un bărbat de 29 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, cărora le-au acordat primele îngrijiri medicale. A fost solicitat și sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, iar cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:20, în urma acestuia fiind afectate elemente combustibile de la trei tractoare și de la o combină agricolă.

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Vezi si

Cel mai mic număr de cazuri active de COVID înregistrat în acest an în județul Suceava. Un singur pat disponibil la ATI COVID, la Spitalul Județean

În județul Suceava sunt înregistrate marți, 6 aprilie 691 cazuri de infecție Covid -19 în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *