Wednesday , April 7 2021

USV scoate la concurs 120 de mobilități de studiu și plasament Erasmus+ pentru studenții săi

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) anunță că selecția studenților Erasmus+ pentru anul universitar 2021-2022 va avea loc în perioada 9 martie-10 aprilie a.c. Vor fi scoase la concurs 120 de mobilități de studiu și plasament, iar concursurile de selecţie se vor desfăşura la nivelul fiecărei facultăţi. Studenții interesați de aceste oportunități de studiu vor contacta coordonatorii Erasmus+ de la facultăți.

Lista mobilităţilor Erasmus+ disponibile pentru anul universitar 2021-2022, calendarul de selecție, precum şi alte informaţii suplimentare se pot obţine de la

Serviciul de Relații Internaționale și Afaceri Europene (corp E, camera 013, [email protected] ).

În data de 24 martie a.c., ora 12.00, Serviciul de Relații Internaționale și Afaceri Europene va organiza online evenimentul Erasmus+ Open Doors, în scopul mediatizării în rândul studenților din USV a oportunităților oferite de programul de mobilități Erasmus+.

Instruirea studenţilor Erasmus+ selectaţi şi a rezervelor pentru anul universitar 2021 -2022 va fi organizată în data de 15 aprilie, ora 12.00, tot în mediul online.

În perioada 2014-2020, un număr de 1.200 persoane din cadrul USV (700 studenți si 500 personal didactic și nedidactic) au beneficiat de mobilități în străinătate, în cadrul programului Erasmus+. USV a anunțat că noua perioadă de implementare a programului Erasmus+ va aduce modificări generate în principal de digitalizarea procedurilor de administrare a mobilităților, de introducerea mobilităților fizice combinate cu mobilitățile online. (O. N.)

Vezi si

Tânăr de 19 ani din Humor, băgat în pușcărie pentru pornografie infantilă. A convins niște fetițe de 9-12 ani să se filmeze în ipostaze sexuale explicite

Totul a ieșit la iveală când părinții copilelor au descoperit în telefoanele acestora fotografiile și …