Thursday , December 8 2022

USV a prelungit cu încă o săptămână perioada desfășurării cursurilor în sistem hibrid

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava a hotărât, în ședința Consiliului de Administrație de joi, 28 octombrie, continuarea aplicării, pentru săptămâna 1-7 noiembrie, a prevederilor HCA nr. 118/14.10.2021 cu privire la desfășurarea activităților didactice. Drept urmare, și săptămâna viitoare studenții vor învăța în sistem hibrid.

USV a luat hotărârea de a reduce densitatea studenților în campus, ca măsură de prevenire a infecției cu SARS-CoV-2, prin trecerea la învățământul în sistem hibrid, în data de 14 octombrie, cu aplicabilitate din 18 octombrie. Astfel, cursurile, cât și alte activități didactice specifice fiecărei facultăți în parte, se desfășoară în format online, iar seminarele și laboratoarele au loc, în continuare, on-site. Căminele studențești funcționează în regim normal, iar cantina USV asigură servirea mesei în limita locurilor disponibile, în condițiile respectării normelor sanitare în vigoare, precum și la caserole.

O nouă decizie privind eventuala continuare a activităților didactice în sistem hibrid, revenire a la învățământul față în față sau modificare a structurii anului universitar prin introducerea unei perioade de vacanță/concediu se va lua în data de 4 noiembrie. (O. N.)

 

Vezi si

Familiile sinistrate din blocul avariat de explozie vor primi câte 25.000 de lei de la Primărie, pentru plata chiriei și a utilităților timp de un an de zile

Municipalitatea va suporta și costurile legate de expertizarea tehnică a blocului de pe strada Rarău, …