Thursday , March 23 2023

FOTO – Remorca încărcată cu bușteni a unui camion din Suceava s-a răsturnat pe un trotuar, la Pașcani. Trei pietoni răniți, șoferul cercetat penal

Remorca unui autocamion înmatriculat în Suceava, plin cu bușteni, s-a răsturnat miercuri, în jurul orei 11.30 pe o stradă din Pașcani. O parte dintre buștenii din remorca răsturnată s-au împrăștiat pe trotuar, acolo unde de obicei lumea stă la „ocazie” sau la microbuz. Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital

UPDATE: Trei persoane au fost rănite de buștenii căzuți din remorca care s-a răsturnat pe strada Moldovei din Pașcani. O a patra persoană a suferit un atac de panică. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, stabile dinamic și respirator, dar cu multiple contuzii și fracturi la membrele inferioare și membrele superioare.

Conform IPJ Iași, șoferul camionului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. ”Astăzi, 08 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii pășcăneni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza mun. Pașcani.Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că remorca unui camion s-a răsturnat, iar o parte din buștenii transportați ar fi ajuns pe trotuar, unde ar fi rănit 3 persoane.O a patra persoană ar fi avut un atac de panică.Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași, citată de newspascani.com.

Știre inițială: În urma accidentului salvatorii de la ISU și angajații de la Salvare au intervenit și scos de lângă buștenii răspândiți pe trotuar două persoane care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Deocamdată nu se știe cât de grav au fost accidentate, însă a fost necesară transportatea lor pe targă către mașinile de salvare, relatează newspascani.com.

Pentru a căuta alte victime, pompierii și șoferul autovehicolului au eliberat trotuarul de lemnele răsturnate cu ajutorul unei macarale atașate vehicolului de transport.

Conform sursei citate, cel mai probabil, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, polițiștii urmând să stabilească cauza exactă a accidentului. (O.S.)

Vezi si

Botoșănean prins în trafic la Siret cu 700 de pachete cu țigări ascunse în rezervorul mașinii

În data de 21 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră …