Saturday , December 10 2022

Apartamentele dintr-un bloc din Vatra Dornei, afectate de explozia unei butelii. O bătrână a suferit arsuri (FOTO)

Marți dimineață,  o butelie a explodat  într-un apartament dintr-un bloc din Vatra Dornei. Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar la fața locului au intervenit  pompierii militari cu doua autospeciale de stingere, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

O femeie, în varsta de 79 de ani, a suferit arsuri minore la nivelul mainilor si pe față. Aceasta a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la spital, pentru investigatii suplimentare.

De asemenea, in urma exploziei, o usa metalica de la intrarea unui apartament de la etajul II a fost deformata, iar in interior a ramas blocat proprietarul. Salvatorii au deblocat usa si l-au eliberat pe barbat.

Conform maiorului Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, în urma cercetarilor au fost identificate 19 apartamente afectate, unul distrus, iar restul cu diferite distrugeri (ușile de la intrare, tocurile, tencuiala etc.). De asemenea, trei autoturisme parcate langa bloc au fost avariate (geamuri sparte).

La fata locului se vor deplasa și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat in Constructii,  care vor evalua situatia imobilului. (O.S.)

Vezi si

Cu sprijinul campionului David Popovici și a mii de oameni cu suflet mare, Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj, a primit o casă nouă la Moldovița (FOTO, VIDEO)

Ducând o luptă grea cu cancerul, cu trei copii mici și cu un venit lunar …