Sunday , October 2 2022

Un tânăr de 25 de ani din județul Suceava s-a înecat marți dimineață la mare, la Costinești

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din județul Suceava s-a înecat la Costineşti, marţi dimineaţă, în jurul orei 6.00, el fiind scos inconştient din mare, iar manevrele de resuscitare aplicate timp de 50 de minute nu au avut, din păcate, niciun rezultat. Luni dimineață, un alt tânăr din județul Suceava, în vârstă de 23 de ani, s-a înecat în apele mării, la Saturn.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din județul Suceava s-a înecat la Costineşti, marţi dimineaţă, în jurul orei 6.00, el fiind scos inconştient din mare, iar manevrele de resuscitare aplicate timp de 50 de minute nu au avut, din păcate, niciun rezultat.

Inspectorul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că un bărbat a fost scos din mare de turişti, marţi dimineaţă, la Costineşti.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj Smurd B şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanța.

Bărbatul era inconştient, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse nu a mai putut fi salvat. Eduard Rusu, avea 25 de ani şi era din judeţul Suceava.

Luni, alte trei persoane s-au înecat în mare: un tânăr, tot din Suceava, la Saturn, un salvamar şi un turist pe care a încercat să-l salveze, la Eforie Nord.

Tânărul care și-a pierdut viața la Saturn se numea Mihai-Florin Maxemiuc , avea 23 de ani și era absolvent al al Seminarului Teologic din Suceava și făcea parte din Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul”, cântând de-a lungul timpului în biserici din Suceava și din Botoșani, conform botosaneanul.ro.

El a intrat luni dimineață în mare, iar prietenii săi au alertat salvamarii când au observat că acesta nu se întoarce. După 10 minute de căutări, salvamarii l-au găsit și l-au adus la mal. Era inconștient, iar medicii de la SMURD sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze aproape o oră și jumătate, în speranța că îl vor aduce în simțiri, relatează stirileprotv.ro.  (O.S.)

Vezi si

Sucevean de 34 de ani condamnat joi la închisoare pentru infracţiuni rutiere, prins vineri la Vama Siret

În data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a …