Friday , July 1 2022

Natty Drăgoi, un tânăr de 23 de ani din Suceava, a murit într-un cumplit accident petrecut în Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 23 de ani din Suceava şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistrița Năsăud.

Tânărul decedat era din Suceava şi conducea maşina care s-a răsturnat după ce a lovit un podeţ, iar fata este din Oradea.


“La data de 8 mai, în jurul orei 3,40, în urma unui apel 112, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident de circulaţie în Reteag. La locul evenimentului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa pe Drumul Naţional 17, prin Reteag, pe direcţia Beclean către Dej, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un podeţ, răsturnându-se. În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Tânărul decedat în cumpitul accident de la Reteag – Bistrița Năsăud este Natty Drăgoi. El a absolvit Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava și acum studia Business Management la Universitatea Emanuel din Oradea.

Cel mai probabil, Natty Drăgoi a fost în week-end acasă, la Suceava și se îndrepta spre Oradea.

Prietenii săi au postat numeroase mesaje de condoleanțe, descriindu-l ca pe un tânăr extrem de implicat în viața comunității:

Natty Dragoi unul dintre tinerii speciali cu care am lucrat intens o perioada scurta de timp in proiecte precum Tineri Filadelfia, Vbs, Tată Tu Esti Credincios, Dragostea acopera totul si ultima data cand ai revenit la Suceava ai dorit sa te implici si ai fost in vama Siret ca voluntar ajutand refugiatii prin Fight for Freedom. Vei ramane pentru mine un exemplu în dedicare, energie, dorința de a face lucrurile cu toata inima. Cu speranta ca vom canta o cantare noua în cer îti spun la revedere prietene!”, a scris unul dintre prietenii lui Natty Drăgoi.
Tânărul mort în accident este fiul lui Daniel Drăgoi, fost director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava. (O.S.)

Vezi si

La Vama Siret s-a atins maximul de procesare a 500 de camioane pe zi

Conform prefectului Alexan­dru Moldovan, în urma măsurilor luate în ultima perioadă, s-a reușit performanța ca …