Saturday , February 4 2023

Un șofer extrem de beat, scos cu un echipaj de descarcerare din mașina în care dormea în mijlocul drumului

Miercuri seara, la ora 23:07, polițiștii au fost sesizați că pe DN 2 E, în afara localității Marginea, un autoturism marca Hyundai se află în staționare pe partea carosabilă, având luminile aprinse.

Autoturismul sus menționat a fost găsit de polițiști pe șosea, având motorul oprit, luminile aprinse și ușile autoturismului blocate. Pe locul conducătorului auto a fost identificată o persoană de sex masculin, inconștientă și care nu dădea semne de cooperare, motiv pentru care a fost solicitat în sprijin un echipaj de descarcerare si o ambulanță SAJ pentru a putea extrage conducătorul auto ce nu prezenta semne vitale. La scurt timp la fața locului a sosit un alt echipaj care a spart geamul din dreapta spate al autoturismului marca Hyundai, iar de la volanul autoturismului a fost extras conducătorul auto, care devenise conștient, dar nu se putea coopera cu el. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca persona care se afla pe locul conducătorului auto se numește R. Remus, domiciliat în satul Arbore.

Acesta a fost predat echipajului SAJ care l-au transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul: „etilism acut”.

 

Vezi si

Vasile Andriciuc, primarul comunei Șcheia, reținut pentru abuz în serviciu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus efectuarea în continuare a …