Tuesday , September 27 2022

Un Range Rover, un BMW și un cap de TIR, confiscate într-o singură zi de polițiștii de frontieră

Joi 21 aprilie, în jurul orei 11.30, un echipaj al Poliției de Frontieră  a identificat pe raza municipiului Rădăuți un autoturism Range Rover Evoque ce aparţinea unui cetăţean român.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul, fabricat în anul 2015, este semnalat de autoritățile din Marea Britanie, ca fiind furat.

Tot joi,  în jurul orei 12.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetățean român conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, ce tracta o platformă pe care se afla un autoturism BMW 535 D, fabricat în 2005,  înmatriculat în Polonia.

Cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză este căutat de autoritățile belgiene.

Câteva ore mai târziu, polițiști din cadrul aceluiași punct au depistat pe sensul de ieșire, un autocamion (cap tractor) marca Renault care figurează în bazele de date specifice ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare emisă de Franța.

În toate cele trei cazuri, polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculele în valoare totală 195.000 lei au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Suceava până la finalizarea cercetărilor.

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …