Wednesday , November 30 2022

Un individ a furat capacele de la Loganul poliției din Udești

Pare banc, dar s-a petrecut în realitate, sâmbăta trecută, când, băut, în toiul nopții, un bărbat de 35 de ani din Bosanci a furat toate cele patru capace de la roțile unei mașini din dotarea Postului de Poliție Udești. A fost filmat de camerele de supraveghere din zona unde era parcată mașina și a fost reținut, capacele Loganului fiind recuperate.

politia, masina noua Obiectiv

În cursul zilei de miercuri,  polițiștii au documenat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 ani, din comuna Bosanci, care în noaptea de 01 octombrie, în jurul orei 04:00 a sustras 4 capace de la roțile unei autospeciale din dotarea Postului de Poliție Udești.

Pe 5 octombrie,  în urma obținerii unor informații suplimentare de către lucrătorii Secției 2 poliție Rurală Ipotești s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 35 ani, din satul Bosanci. Acesta a recunoscut comiterea faptei, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanța organelor judiciare s-a dispus măsura reținerii bărabtului, pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în C.R.A.P. – I.P.J. Suceava, urmând joi, 6 octombrie,  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

Vezi si

Individul care a înjunghiat un bărbat în parcarea Hotelului ”Bucovina” a fost arestat pentru 30 de zilei

Marți, in jurul orei 13:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin   112 cu privire …