Wednesday , January 19 2022

Un bărbat de 71 de ani a murit strivit sub tractorul cu care ara  

Sâmbătă seara, la orele 18.59, polițiștii din Mălini au fost sesizaţi prin 112 de către D.Tiberiu cu privire la faptul că tatăl său a  plecat la arat cu o zi în urmă și l-a găsit decedat într-o râpă, pe un câmp.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că D. Ghiorghe, în vârstă de 71 de ani, locuia singur în comuna Slatina și deținea în proprietate un tractor agricol. Conform celor spuse de către fiul acestuia, vineri, în jurul amiezii, D. Ghiorghe a mers cu tractorul în extravilanul comunei Slatina, în zona denumită popular Bălănești Bălți, pentru a ara un teren agricol.

Sâmbătă, în jurul orelor 17:00, D. Tiberiu s-a deplasat la locuința tatălui său, negăsindu-l pe acesta la domiciliu, iar tractorul nu se afla în curte. S-a interesat prin vecini, stabilind faptul că tatăl său nu a fost văzut în curtea locuinței în această zi. Bărbatul a mers în zona denumită popular Bălănești Bălți, unde a găsit tractorul tatălui său răsturnat într-o râpă, iar D. Ghiorghe se afla strivit sub tractor, fiind decedat.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Suceava – Detașamentul Fălticeni pentru a scoate cadavrul lui D. Ghiorghe de sub tractor și de asemenea a intervenit și un echipaj SAJ Fălticeni care a constatat decesul sus-numitului.

Rudele nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului sau că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Vezi si

Studenții vaccinați cu schemă completă și cei trecuți prin boală au prioritate la cazarea în căminele USV

USV a hotărât ca testele RT-PCR pentru diagnosticarea SARS-CoV-2 să se deconteze până la data …