Un bărbat de 69 de ani a murit după ce i s-a făcut rău la saună, la Baia Comunală Suceava

reportersite
27/05/20 ora:6:35pm

Marți, 26 mai, la orele 16:42, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un medic de la Ambulanța Suceava cu privire la faptul că la orele 16:37 a intervenit decesul numitului L. Florin, de 69 de ani, din Suceava, fiind diagnosticat cu stop cardio respirator.

Marți, în jurul orelor 16:00, acesta s-a deplasat la baia comunală din Suceava pentru a face saună. La scurt timp i s-a făcut rău, motiv pentru care a solicitat sprijinul unei persoane pentru a-l ajuta să iasă afară. În momentul în care a ajuns în faţa băii comunale i s-a făcut rău și a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă.

La scurt timp la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul SAJ Suceava, ocazie cu care au fost demarate procedurile de resuscitare, însă în final a fost constatat decesul. L. Florin se afla în evidenţele medicului de familie, fiind diagnosticat cu diabet. Cadavrul se află la Morga Spitalului Judeţean, urmând a i se efectua necropsia medico-legală. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Daniela 27/05/2020 la ora 23:54 -

    “Cadavrul” …… Puteti sa dati dovoda de omenie si sa-l numiti “corpul neinsufletit” macar din compasiune pentru familia indoliata…..