Thursday , June 13 2024

Un bărbat de 26 de ani, bolnav psihic, este cel care a incendiat o mașină la Horodniceni

Marți seara, la orele 22.29, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, au fost sesizaţi  de către N. Elena din  comuna Horodniceni, satul Brădățel, despre faptul că s-a aprins o mașină.

În satul Brădățel, comuna Horodniceni, strada Izvorului, a ars  autovehiculul marca WV Touran, fabricat în anul 2006, proprietatea  lui N. Constantin, de 35 ani,  care era parcat pe stradă în apropierea  locuinței acestuia.

La locul producerii incendiului a fost identificat M. Ioan, de 26 ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, care a fost  imobilizat de polițiști și care a recunoscut că dat foc la autovehicul în mod intenționat. Bărbatul a spus că nu a dat fac din răzbunare și a făcut acest lucru întrucât a văzut la știri cum mai mulți tineri au dat foc la un autovehicul pe raza municipiului Iași, aspect care l-a determinat să comita fapta.

Nu a existat pericol ca incendiul să se propage și la alte bunuri.

M. Ioan a fost obligat la tratament medical, fiind instiuită masura obligării la tratament medical conform sentinței din 24.11.2022, fiind dignosticat cu tulburări de comportament și alte afecțiuni. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni, unde urmează să fie expertizat medico legal.

 

Vezi si

Transport de 4,5 mc de lemn fără acte, depistat de polițiști la Sucevița

Miercuri, la ora 17.40, polițiștii  au oprit pentru control, pe DN 17A, raza comunei Sucevița, …