Wednesday , February 1 2023

Un bărbat de 26 de ani, bolnav psihic, este cel care a incendiat o mașină la Horodniceni

Marți seara, la orele 22.29, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, au fost sesizaţi  de către N. Elena din  comuna Horodniceni, satul Brădățel, despre faptul că s-a aprins o mașină.

În satul Brădățel, comuna Horodniceni, strada Izvorului, a ars  autovehiculul marca WV Touran, fabricat în anul 2006, proprietatea  lui N. Constantin, de 35 ani,  care era parcat pe stradă în apropierea  locuinței acestuia.

La locul producerii incendiului a fost identificat M. Ioan, de 26 ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, care a fost  imobilizat de polițiști și care a recunoscut că dat foc la autovehicul în mod intenționat. Bărbatul a spus că nu a dat fac din răzbunare și a făcut acest lucru întrucât a văzut la știri cum mai mulți tineri au dat foc la un autovehicul pe raza municipiului Iași, aspect care l-a determinat să comita fapta.

Nu a existat pericol ca incendiul să se propage și la alte bunuri.

M. Ioan a fost obligat la tratament medical, fiind instiuită masura obligării la tratament medical conform sentinței din 24.11.2022, fiind dignosticat cu tulburări de comportament și alte afecțiuni. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni, unde urmează să fie expertizat medico legal.

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …