Saturday , February 4 2023

Trei persoane rănite în două accidente care au avut loc la Ilișești și la Todirești (FOTO)

Duminică. 1 ianuarie, în jurul orei 14.00, un autoturism s-a răsturnat in afara partii carosabile, pe raza comunei Ilisesti.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În mașină se afla o singură persoană, un tânăr de 19 ani, care a fost preluat, conștient, de catre echipajul SAJ și transportat la UPU Suceava.

Tot duminică , în jurul orei 15.30, pe raza localității Todirești, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD).

Doua persoane, neincarcerate, au primit ingrijiri medicale la fata locului, în sprijinul pompierilor fiind trimis și un echipaj SAJ.  Ambele victime, constiente si cooperante, au fost transportate cu ambulantele spre UPU Suceava.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …