Thursday , February 9 2023

Tot personalul angajat la Ambulanță în pandemie a promovat examenul scris care permite rămânerea pe posturi

Este vorba despre opt asistenți medicali și 14 ambulanțieri

Serviciul Județean de Ambulanță Suceava este printre singurele unități sanitare din județ cu o promovabilitate de 100% a personalului angajat în pandemie, la examenul care să le permită să fie angajați în sistem, pe o perioadă nedeterminată. Astfel, toți candidații au obținut notă de trecere la proba scrisă, fiind vorba despre opt asistenți medicali și 14 ambulanțieri, după cum a menționat medicul Adrian Săraru, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Suceava.

Personalul medical angajat în unitățile sanitare în ultimii doi ani, a avutposibilitatea să rămână în sistem, pe locurile unde au fost angajați și detașați fiecare, și după 31 martie, când s-a încheiat starea de alertă, datorită legii care prevede că personalul angajat în perioada stării de alertă poate rămâne să lucreze în domeniul în care a activat, pe perioadă nedeterminată. (C.R.)

Vezi si

4 percheziții la Suceava și Liteni. Un cimitir de mașini a eliberat certificate false de distrugere pentru autoturisme din care erau apoi vândute piese și părți din caroserie

Miercuri dimineaţă, patru echipe formate din 8 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii …

One comment

  1. Bravo! Sunteti tari!