Wednesday , February 8 2023

Timp de așteptare de 900 de minute pentru camioane la ieșirea din țară prin Vama Siret

Cozi uriașe de camioane continuă să fie la Vama Siret.  Duminică dimineață, timpul estimat de aşteptare era de 900 de minute pentru ieşirea din ţară şi 120 pentru intrare.

La Vama Siret funcţionează, pentru intrarea în ţară, cinci artere şi două pentru ieşirea din ţară. Timpul estimat de aşteptare este pentru camioane de 900 de minute pentru a ieşi din ţară şi 120 de minute pentru a intra în ţară pe la Siret.

”Trafic intens pe sensul de ieşire, număr foarte mare de camioane prezentate la control”, a transmis Poliția de Frontieră.

Aglomeraţie este pentru camioane şi în alte puncte importante de trecere a frontierei. Astfel, la Galaţi, timpul de aşteptare este de 420 de minute pentru ieşire şi de 90 de minute pentru intrare. La Isaccea, camioanele aşteaptă 300 de minute pentru ieşirea din ţară şi 150 pentru intrare.

Sâmbătă seară, aplicaţia Trafic Online arăta timp de aşteptare de 1.050 de minute pentru ieşirea din ţară a camioanelor prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Vezi si

Ioan Balan: ”Cazierul judiciar eliberat online ne demonstrează cât de mult poate fi simplificată viața românilor prin digitalizare!”

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a susținut o declarație în plenul Camerei Deputaților în …